Filmik z wczorajszego nagrania. P.Miecugow się kompletnie pogrążył, gdyż sam najpierw mówi że współpracują a potem, że to oszczerstwo Można się uśmiać, a Pan Andrzej niszczy system!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Kolejne spokrewnione z polityką gówno.
-A jak powiem na pana że jest pan złodziejem to będzie pan zadowolony?
-Tak
prawdziwy polityk szczery od początku do końca, przynajmniej się nie kryje że okrada zwykłych ludzi, w dodatku skurwiel jabłko komuś podpierdolił
Sie żyd zbulwersował i zrobił to co żydzi robią najlepiej - próbował straszyć sądem.
Mają to chyba w genach.
(macie moje IP i prosze pozywajcie mnie do sądu Żydzi z TVN.).
Co do tych sondaży to jedna wielka lipa. Kiedyś do mnie dzwonili z tego cośtam milłorf brałn cośtam ,co tvn od nich bierze, przed wyborami prezydenckimi. Pytania tak sformułowane ,ze wynik z góry można znać bez pytania ludzi.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mają to chyba w genach.
(macie moje IP i prosze pozywajcie mnie do sądu Żydzi z TVN.).
Co do tych sondaży to jedna wielka lipa. Kiedyś do mnie dzwonili z tego cośtam milłorf brałn cośtam ,co tvn od nich bierze, przed wyborami prezydenckimi. Pytania tak sformułowane ,ze wynik z góry można znać bez pytania ludzi.
Kurwa 359 to z mojej jabłonki zajebał !
Dzień dobry przeprowadzam ankietę.
Jakiego koloru jest Pana czerwony samochód?
Zielonego.
Dobrze czerwonego, zapisałem dziękuję. Do widzenia!
Jakiego koloru jest Pana czerwony samochód?
Zielonego.
Dobrze czerwonego, zapisałem dziękuję. Do widzenia!
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
1.47 za długo!
Kto jeszcze ogląda telewizję, a szczególnie programy o polityce i o tym co się "dzieje" u nas w kraju?
Jedzie z polski jakiś dziennikarzyna na białoruś i obraża ich prezydenta ze jest jakiś dyktator i terrorysta. Zostaje za to zatrzymany do przesłuchania i wyjaśnienia sprawy i cala europa mapierdala na białoruś że nie ma tam demokracji. W polsce jakiś koleś zakłada stronkę internetowa o prezydencie to wpada do niego CBA czy tam ABW i rozpierdala mu cały interes za obrazę prezydenta i nikt nie ma pretensji. To jest demokracja?
marios2012 napisał/a:
Jedzie z polski jakiś dziennikarzyna na białoruś i obraża ich prezydenta ze jest jakiś dyktator i terrorysta. Zostaje za to zatrzymany do przesłuchania i wyjaśnienia sprawy i cala europa mapierdala na białoruś że nie ma tam demokracji. W polsce jakiś koleś zakłada stronkę internetowa o prezydencie to wpada do niego CBA czy tam ABW i rozpierdala mu cały interes za obrazę prezydenta i nikt nie ma pretensji. To jest demokracja?
Nie, to tylko znak że Hitler nie podołał misji eksterminacji żydów.
Niestety nam też Polakom się oberwało bo te zjeby kablowały na nas tylko po to by dostać jebane obywatelstwo niemieckie.
Radzę obejrzeć jeszcze raz, bo P. Miecugow nazwał oszczerstwem nie współprace z firmami tylko słowa P. Andrzeja odnośnie fałszowania wyników sondaży wyborczych. A współpraca wcale nie musi oznaczać oszustwa ( mimo że wyniki są manipulowane xD )
A teraz do wszystkich co uważają że TV, radio etc. to zło, badziew i najlepiej to napierd. debilne filmiki z yt na pamięć by błyskać cytatami. Czas warto przejrzeć i wiadomości nawet i z zajebistą rezerwą ale nie po to aby się emocjonować pierdołami typu Kuzik przechodzi do PO ale po to by trochę się orientować w tym świecie ;] Tyle ode mnie.
Radzę obejrzeć jeszcze raz, bo P. Miecugow nazwał oszczerstwem nie współprace z firmami tylko słowa P. Andrzeja odnośnie fałszowania wyników sondaży wyborczych. A współpraca wcale nie musi oznaczać oszustwa ( mimo że wyniki są manipulowane xD )
A teraz do wszystkich co uważają że TV, radio etc. to zło, badziew i najlepiej to napierd. debilne filmiki z yt na pamięć by błyskać cytatami. Czas warto przejrzeć i wiadomości nawet i z zajebistą rezerwą ale nie po to aby się emocjonować pierdołami typu Kuzik przechodzi do PO ale po to by trochę się orientować w tym świecie ;] Tyle ode mnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów