18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
janlew 2021-01-15, 14:08 3
AyCaramba napisał/a:

A polacy w Anglii po polsku to pewnie o bigosie tylko pierdolą a niemcy po niemiecku o nalotach na Warszawe itd

O bigosie to najwięcej pierdolą pożenione z żydówkami bolszewickie mioty o agenturalnych korzeniach i na lewych papierach... i pierdolą o tym nawet ważnym murzynom z honolulu
...myśle że wiecie kogo mam na myśli
PS. A w ogóle to ile zamachów Polacy przeprowadzili w UK, żeby się tajności ich rozmów bać? (Nie licząc tego na łabędzie. )
Zgłoś
MaciejLubicz 2021-01-15, 15:14 5
Zgłoś
hellbwoi 2021-01-15, 15:15 6
to o tych wymionach on przez ten telefon?

Zgłoś
JiggyPete 2021-01-15, 15:24 7
lucilla napisał/a:

To teraz zamień Araba na Polaka. Siedzisz na Wyspach, dzwoni do Ciebie mama i co gadasz z nią po angielsku?

po prostu nie odbieram i pisze sms ze zaraz oddzwonie, jak wysiąde. Szczerze ja nigdy nie rozmawialem nigdy przez tel w autobusach, chyba ze bylaby to pilna sprawa, ale no generalnie krepujace jest pierdolenie w autobusie wypelnionym ludźmi przynajmniej dla mnie.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-01-15, 16:20 8
lucilla napisał/a:

"oi, oi mimo że wkurwia mnie niesłychanie ten brytyjski dialekt, to jednak baba w autobusie miala racje. Nie wiadomo o czym taki ciapak pierdoli w autobusie w obcym jezyku rownie dobrze moze sie żegnać z rodzinką bo ma zamiar odpalić pas szachida pod marynarka"
To teraz zamień Araba na Polaka. Siedzisz na Wyspach, dzwoni do Ciebie mama i co gadasz z nią po angielsku?

Weź no szybko mi przypomnij ilu to Polaków zdetonowało pas Szahida, o pardonsik - Pas Stefana w autobusie...?

Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-01-15, 16:25 10
Prawidlowe zakonczenie tej historii :

Grazyna wysiada wkurwiona. Autobus odjezdza i po chwili slychac :

- Allah uakbar!

Slychac potezny wybuch, potem kzyki rannych i umierajacych pasazerow.

Kurtyna
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-15, 17:17 4
Wiadomo, że to wyreżyserowana scenka, ale jak ktoś staje po stronie tej baby to jest ludzkim ścierwem nieszanującym wolności innych i tyle w temacie.

Każdy ma prawo rozmawiać z kim chce i w jakim języku chce. To jest właśnie podstawowa wolność osobista, rozmawiać sobie w takim języku jakim się chce i z kim chce. W miejscach publicznych nie wypada drzeć japy, ale ten ziomek gadał cicho, nie krzyczał, nie gestykulował, nikomu normalnemu nie przeszkadzał.

Przeszkadzać ten ziomek mógł natomiast:
- ludzkiemu ścierwu, które lubi wsłuchiwać się w cudze prywatne rozmowy;
- ludzkiemu ścierwu, któremu z zawiści czy też zazdrości pęka dupa, bo inni znają więcej języków od nich;
- ludzkiemu ścierwu, które uważa się za lepsze od innych, gdyż jest innej narodowości i/lub rasy, samemu będąc niedorozwojem intelektualnym (nikt z poprawnie rozwiniętym mózgiem i wiedzą na poziomie piątkowego licealisty z maturą nie może być rasistą, bop rasizm to domena przygłupów bez wiedzy;
- ludzkiemu ścierwu, które zazdrości innym ludziom posiadania znajomych/rodziny.
Zgłoś
C................s 2021-01-15, 17:31 1
janlew napisał/a:

A w ogóle to ile zamachów Polacy przeprowadzili w UK, żeby się tajności ich rozmów bać? (Nie licząc tego na łabędzie. )

I na pewno gościa z bombą powstrzyma to że ktoś go zbeszta za użycie swojego języka
Zgłoś
plastic 2021-01-15, 17:45 1
takie wrzutki to prosty test na to ilu idiotow o zerowym potencjale intelektualnym znajduje sie na portalu. jak widac jest paru.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-01-15, 17:47 2
Rebeliant napisał/a:

Wiadomo, że co wyreżyserowana scenka, ale jak ktoś staje po stronie tej baby to jest ludzkim ścierwem nieszanującym wolności innych i tyle w temacie.
Każdy ma prawo rozmawiać z kim chce i w jakim języku chce. To jest właśnie podstawowa wolność osobista, rozmawiać sobie w takim języku jakim się chce i z kim chce. W miejscach publicznych nie wypada drzeć japy, ale ten ziomek gadał cicho, nie krzyczał, nie gestykulował, nikomu normalnemu nie przeszkadzał.
Przeszkadzać ten ziomek mógł natomiast:
- ludzkiemu ścierwu, które lubi wsłuchiwać się w cudze prywatne rozmowy;
- ludzkiemu ścierwu, któremu z zawiści czy też zazdrości pęka dupa, bo inni znają więcej języków od nich;
- ludzkiemu ścierwu, które uważa się za lepsze od innych, gdyż jest innej narodowości i/lub rasy, samemu będąc niedorozwojem intelektualnym (nikt z poprawnie rozwiniętym mózgiem i wiedzą na poziomie piątkowego licealisty z maturą nie może być rasistą, bop rasizm to domena przygłupów bez wiedzy;
- ludzkiemu ścierwu, które zazdrości innym ludziom posiadania znajomych/rodziny.

Przecież dzbanie to jest nieprawdziwe to po chuj podejmujesz propagandowe dyskusje?

Kurwa Okno Overtona dla debili. Teraz dzban będzi emyślał, że skoro ten filmik zrobiło lewactwo za skradzione pieniadze, to analogicznie ta renta z autobusu to prawaczka. Kurwa debile.
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-15, 17:56
DzidaZawodnik napisał/a:

Przecież dzbanie to jest nieprawdziwe to po chuj podejmujesz propagandowe dyskusje?
Kurwa Okno Overtona dla debili. Teraz dzban będzi emyślał, że skoro ten filmik zrobiło lewactwo za skradzione pieniadze, to analogicznie ta renta z autobusu to prawaczka. Kurwa debile.

Aby móc zbesztać debili kolejnymi komentarzami. Ty jesteś pierwszy. W pierwszym zdaniu napisałem: "Wiadomo, że to wyreżyserowana scenka", ale sytuacje jak zachowanie tej baby, mają miejsce w wielu krajach. Na Sadolu był niejeden film jak ścierwo ludzkie pyskuje do innych ludzi, bo rozmawiają w innym języku niż według tego ścierwa powinni byli rozmawiać. Dlatego też postanowiłem podzielić się z Sadolami moją opinią o tym kto jest ludzkim ścierwem, licząc tym samym, że właśnie takie ludzkie ścierwo się odezwie. Nie przeliczyłem się wcale.
Zgłoś
Mario89 2021-01-15, 18:13 2
Obejrzałem całe bo myślałem, że jebnie... Brak piwa.
Zgłoś
ququa 2021-01-15, 18:15 5
lucilla napisał/a:

"oi, oi mimo że wkurwia mnie niesłychanie ten brytyjski dialekt, to jednak baba w autobusie miala racje. Nie wiadomo o czym taki ciapak pierdoli w autobusie w obcym jezyku rownie dobrze moze sie żegnać z rodzinką bo ma zamiar odpalić pas szachida pod marynarka"

a po kij mam na wyspy jechac zeby z matka podgadac ??
Zgłoś
Res0r 2021-01-15, 18:18
Kurwa nie dowierzam że jestem n sadisticu....
Zgłoś
Manii 2021-01-15, 18:27 1
Jakim cudem to zenujace lewackie gowno wisi na glownej? Wyjabac to i spalic .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów