18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Dziadostwo i cwaniactwo należy napiętnować

Opis sytuacji dostępny pod filmem

Inni dzicy lokatorzy z kanału eXmiter sadistic.pl/biznesmenka-anetka-vt566613.htm6316155

Jest tam jeszcze Film dla Właścicieli tylko o mocnych nerwach którego tu wstawić się nie da z powodu ograniczeń wiekowych w którym patologia atakuje siekierą matkę z dzieckiem na rękach która próbuje wejść do własnego domu.

Mówił już o tym Ator Woźniak że proceder okupowania mieszkań i zwieranie ugody w zamian za okup się odbywa ale mu nie wierzyłem

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BambiPMT 2022-11-28, 9:24 8
Przecież to psy powinny wpadać na kwadrat i takie kurwy na butach wyprowadzać.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-11-28, 9:26 4
Prawo jest pizdowate i tyle. No i mega robotę zrobiłby BIL.
Natomiast megazjebane prawo jest w Hiszpanii.
rp.pl/rynek-nieruchomosci/art19051301-hiszpanskie-pulapki-nieruchomosc...
Zgłoś
orzechcccc 2022-11-28, 9:29 3
jbćTalmud napisał/a:

ciekawe ilu Polaków wyrolują banderowcy?

Spokojnie, Ciebie nie wyroluja bo nie ma z czego
Zgłoś
DzidaZawodnik 2022-11-28, 10:23 2
Chcieliście socjalizm to macie. Poza tym jak tam ceny w sklepach i rachunki haha?
Zgłoś
Jezus_Chrystus_Quattro 2022-11-28, 11:35
typowy polski celebryta w polo bez własnego kąta , teraz takich smieci bedzie cała masa
Zgłoś
Alonso 2022-11-28, 12:05 3
Nie da się słuchać pierdolenia tego gościa z drugiego filmiku.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2022-11-28, 16:17 14

Taki pocieszny, bezzębny ogryzek. Gdyby nie to, że szkodnik i pasozyt, to mógłby w cyrku obwoźnym jezdzić jako komik.

Gdyby ktoś był zainteresowany:

Daniel Chorąży
Chochołowska 28/210
43-300 Bielsko-Biała

tel:
33 845-94-90
513-264-409
532-282-368
511-554-500

Transport drogowy plandekami robi, przeprowadzki i podobno samochody wynajmuje.
Zgłoś
prophetess 2022-11-28, 16:37 3
OpenStreetMaps napisał/a:

Jest tam jeszcze Film dla Właścicieli tylko o mocnych nerwach którego tu wstawić się nie da z powodu ograniczeń wiekowych w którym patologia atakuje siekierą matkę z dzieckiem na rękach która próbuje wejść do własnego domu.

Ej kurwa, sorry. Co za matka widząc faceta z siekierą zbliża się do niego z dzieckiem na rękach?
Zgłoś
mazga50 2022-11-28, 17:51 3
Kilka razy obity ryj przez "nieznanych sprawców" (czasem złamana nóżka przez przypadek, albo ucięte uszko czy paluszek), doskonale leczą takie kurwy pasożytnicze. A prokuratura czy policja niestety umarza takie sprawy, z powodu "niewykrycia". Tylko z głową to trzeba, a nie na hura.
Zgłoś
Perhydrol 2022-11-28, 18:06 1
↑ Otóż to, zgadzam się. Zastanawia mnie też jak mogli w ogóle wynająć mieszkanie takiemu komuś. Przecież z daleka widać że to jest menda.
Zgłoś
pharmasone 2022-11-28, 21:04
o ta kurwa ator najpierw pisowi lizał dupe przez 3 lata a teraz nagle przemiana , jebana chorągiewka - co do lokatorów to faktyczny problem dla normalnych wlascicieli
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-11-28, 23:14
Krzyszof.K napisał/a:

Po części to rozumiem, są ludzie którzy się boją i nie mają nikogo kto mógłby im pomóc w załatwieniu takiego problemu jak lokator który nie płaci. Moja siostra w 2014 kupiła mieszkanie urządziła je dla siebie i w nim mieszkała do 2017 roku ,potem dostała pracę za granicą. Żeby nie stało puste wynajęła doslownie za grosze z opłatami dwa pokoje 1800 zł. Wprowadziła się rodzinka z dzieckiem. O ironio gość nazywał się Janusz żona Monika dziecko Kasia .pisze bo może przeczytają ten komentarz i sobie skojarzą. Problemy zaczęły się już po dwóch miesiącach. Nie było wpłaty. Siostra dzwoniła napisała e-mail. Potem poprosiła tatę żeby podjechał. Okazało się w środku że dokoptowali osbie lokatora mieliśmy swoje klucze wiec tata wchodzi z moim bratem a tam student w jednym pokoju śpi i zdziwiony . Tłumaczył się że wynajął za 500 zł pokój u rodziny. Kiedy Janusz wrocil to się wkurwił że mu na chatę wpadliśmy ale my byliśmy na to przygotowani. Ja moj brat Ojciec dwaj kuzyni i wujek. Wyprowadzka trwała kilka minut część klamotów wyjebalismy mu do kubła reszta na korytarz i przed blok. Nawet nie zdarzył wezwać Policji oddał klucze pod groźbą wpierdolu ,coś tam się odgrażał, ale zapewniam was że takie szczury żerują na waszym strachu ,okazując siłę można to załatwić w kilka minut . Czasem się zastanawiam jak można pozwolić żeby pasożytowali latami na tobie . Chyba wolalbym mieć sprawr w sądzie o eksmisję i lekki wpierdol niż tracić pieniądze i nerwy latami na procesowanie się z chujkami.

No widzisz, było was czwórka a wiele osób nie może pozwolić sobie na wsparcie tylu chłopa. Miałem takiego niepłacącego delikwenta w mieszkaniu żony, pyskował, stawiał się, szczęście w nieszczęściu że był wygodnisiem i wykurzyło go pozbawienie prądu oraz gazu. Kumple z pracy - dajże spokój, w mordach kozaki, z kim to się nie bili, komu nie zajebali, jakiej panience nie odpuścili. Przyszło z kumplem załatwić coś w kominiarach i zaczęło się jęczenie: 'mam żonę', 'mam dużo do stracenia', 'porozmawiałem z żoną i wspólnie uznaliśmy, że...'. Do dzisiaj boczą się, że nazwałem ich cipkami
Zgłoś
Emilian89 2022-11-29, 1:06
Krzyszof.K napisał/a:

Po części to rozumiem, są ludzie którzy się boją i nie mają nikogo kto mógłby im pomóc w załatwieniu takiego problemu jak lokator który nie płaci. Moja siostra w 2014 kupiła mieszkanie urządziła je dla siebie i w nim mieszkała do 2017 roku ,potem dostała pracę za granicą. Żeby nie stało puste wynajęła doslownie za grosze z opłatami dwa pokoje 1800 zł. Wprowadziła się rodzinka z dzieckiem. O ironio gość nazywał się Janusz żona Monika dziecko Kasia .pisze bo może przeczytają ten komentarz i sobie skojarzą. Problemy zaczęły się już po dwóch miesiącach. Nie było wpłaty. Siostra dzwoniła napisała e-mail. Potem poprosiła tatę żeby podjechał. Okazało się w środku że dokoptowali osbie lokatora mieliśmy swoje klucze wiec tata wchodzi z moim bratem a tam student w jednym pokoju śpi i zdziwiony . Tłumaczył się że wynajął za 500 zł pokój u rodziny. Kiedy Janusz wrocil to się wkurwił że mu na chatę wpadliśmy ale my byliśmy na to przygotowani. Ja moj brat Ojciec dwaj kuzyni i wujek. Wyprowadzka trwała kilka minut część klamotów wyjebalismy mu do kubła reszta na korytarz i przed blok. Nawet nie zdarzył wezwać Policji oddał klucze pod groźbą wpierdolu ,coś tam się odgrażał, ale zapewniam was że takie szczury żerują na waszym strachu ,okazując siłę można to załatwić w kilka minut . Czasem się zastanawiam jak można pozwolić żeby pasożytowali latami na tobie . Chyba wolalbym mieć sprawr w sądzie o eksmisję i lekki wpierdol niż tracić pieniądze i nerwy latami na procesowanie się z chujkami.

w chuj dobrze to rozumiem sam wynajmuje od babci mieszkanie niestety mam na tyle godności i honoru ze place od 9 lat po 1400 zloty za miesiąc + prąd woda i gaz, gardze tymi jebanymi pasozytami i slizgaczami...
Zgłoś
kacperek333 2022-11-29, 20:35
Marian_Koniuszko napisał/a:

Taki pocieszny, bezzębny ogryzek. Gdyby nie to, że szkodnik i pasozyt, to mógłby w cyrku obwoźnym jezdzić jako komik.
Gdyby ktoś był zainteresowany:
Daniel Chorąży
Chochołowska 28/210
43-300 Bielsko-Biała
tel:
33 845-94-90
513-264-409
532-282-368
511-554-500
Transport drogowy plandekami robi, przeprowadzki i podobno samochody wynajmuje.

to co dzwonimy i pytamy o to czy udostepni nam samochod i nie placimy ?
Zgłoś
t................0 2022-11-30, 0:26
Polskie złodziejskie pseudopaństwo chroni niepłacących złodziei i pasożytów.

To samo polskie złodziejskie pseudopaństwo chętnie przytuli podatek od umowy najmu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem