Andrzejas napisał/a:
Normalnie linka wstawiasz i jest.
Dzięki. Ale z tego co pamiętam to takie wstawienie linka które jest najfajniejsze i najprostsze moderatorom się nie podoba bo nieregulaminowe. Chcą aby filmy wyświetlały się bezpośrednio na ich portalu a nie tylko jako odsyłacze w postaci linków do innych stron. Oby zrobili wyjątek dla twojego komentarza i go zaraz ni nie usunęli.
lokal.szczecin napisał/a:
widzialem ten film, koles z siekiera dobry wariat ale korek na scianach to jest max na moje nerwy, szczyt bezguscia polaczony z tandeta
Racja z tym korkiem. Historia z nim związana jest warta opowiedzenia tutaj. Robiłem w polskiej Castoramie zakup podobnego korka dla Norwega u którego pracowałem a że norweskie realia są takie iż boazerię w domach malują na biało zamiast zostawiać w kolorze naturalnym to wpadł mi do głowy szatański pomysł i mając cały wózek wyładowany korkiem. Pojechałem na dział farb pytać się o farbę do korka. Zdziwieniu nie było końca a ja cierpliwie tłumaczę że korek to jedynie wygłuszenie a ściany muszą być w jasnym kolorze aby w domu mieć jasno a nie ciemno jak w norze. Nadziwić się nie mogli bo korek taki drogi a trafił się klient który korek zamierza malować