super się ogląda pijąc kawe i wpierdalając ciastko dobrzę mu tak
Kolejny mistrz interpunkcji. Widzsz, żeby torreador ciastko wpierdalał?
dobrze dobrze, ci torreadorzy są pokurwieni zeby dźgać tak zwierzę
Masz rację. Lepiej dźgać kaczuszki
to juz jest lepsze
super się ogląda pijąc kawe i wpierdalając ciastko. dobrzę mu tak
Jest git, nie? Fajnie się ogląda - piję kawkę, cziastko wcinam, torreador ciota. I wszyscy zadowoleni, wiedzą co napisałeś.
To teraz to samo:
super się ogląda. pijąc kawe i wpierdalając ciastko dobrzę mu tak
I człowiek nagle nie wie kto to ciastko wpierdala, wychodzi na to że dobrze mu tak bo to on to ciastko wsuwa.
Jeśli chcesz pisać takie komentarze - bez polskich znaków i podstawowej interpunkcji, to po co to robisz? I tak nikt Cię nie zrozumie. Widzę teraz poprawa - zamiast kropek emotikony. Ewolucja kurwa.
@Roszp o chuj ci chodzi człowieku jak ci przeszkadza że nie pisze znaków jakiś pierdolniętych to jak chcesz mogę o dziś nawet kurwa polskich znaków nie używać pajacu
Całe szczęście, że do września już tylko niecałe 2 tygodnie.
Znaków jakiś pierdolniętych może się w końcu nauczysz.
Zawsze jak jakaś szmata w rajstopach zdycha czuję zadowolenie
Jest git, nie? Fajnie się ogląda - piję kawkę, cziastko wcinam, torreador ciota. I wszyscy zadowoleni, wiedzą co napisałeś.
To teraz to samo:
"super się ogląda. pijąc kawe i wpierdalając ciastko dobrzę mu tak"
I człowiek nagle nie wie kto to ciastko wpierdala, wychodzi na to że dobrze mu tak bo to on to ciastko wsuwa.
cieszymy się, że poprawiasz innych, ale już nie popadajmy w skrajność... nie każdy jest takim debilem, żeby nie zrozumieć ogólnego sensu w tym zdaniu.
nie potrafcie umiarkowanie nic napisać i albo nakurwiacie aż do porzygu o błędach i interpunkcji chociaż każdy wie o co chodzi i tylko śmiecicie temat swoimi "mądrymi wypowiedziami" albo piszecie wciąż te same, nudne teksty, które się połowie forum już przejadły typu: mama madzi, kobieta w kuchni, martwe płody, baba z kutasem.
Obie strony nic nie wnoszą na forum, więc ogar i piszcie na temat. nie chce mi się czytać 3/4 wypowiedzi o tym jak poprawnie złożyć zdanie. Ja pierdole, nie nauczył się w przedszkolu to trudno. Rodzica z siebie nie rób i zajmij się wstawianiem przecinków w swoich wypowiedziach, a nie wpierdalasz się komuś w jego posty z takim błahym problemem. Przecinków nie postawił, debata kurwa na 10 stron.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów