📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
5 minut niepotrafiła się zdecydować czy się zamyka czy nie więc chłop się wkurwił.
Czujka tam to głupota, bo i oni głupi. Niemniej jednak muszą jakoś regulować populację co nas tutaj cieszy w licznych ekranizacjach.
A już myślałem że materiał na harda... Czekałem tylko na kogo padnie.
Ja pierdole ale te indie są tępe. Dla mniej to tam bomba może jebnąć i będzie wciąż mało. Druga Afryka, prostych rzeczy nie rozumieją. A nam się obrywa. Takie Indie w dupie mają ekologię jak oni zapewne myślą że ziemia jest płaska a my musimy za jakąś eko propagandę płacić. Najlepiej żeby świat im wszystko wybudował. Pierdolone Indie, Azja, Afryka, Brazylia i reszta brudnego świata. Wysadzić to w powietrze i od nowa zacząć
@up - a jak u nich brytole się gościli to było źle. Bo biedaczki uciśnieni. Wolałbym być zależny od dużo potężniejszego od swojego państwa okupanta, niż zdychać z chorób i biedy w wolnym kraju. Oczywiście okupant wywozi z Twojego kraju ludzi, surowce, ale daje w zamian opiekę medyczną, infrastrukturę, zaplecze naukowe, medyczne, szkolnictwo, swoją armię i uzbrojenie. A Brytole to nie wujcio Stalin, że wyssie cię jak pijawa, rozpieprzając kraj od środka. No, ale na szczęście dla Hindusów od ponad 60 lat w Indiach nie ma Brytyjczyków, więc bez przeszkód mogą w kiblach robić kapliczki dla swoich bóstw i srać na środku ulicy . Serio, obczajcie tutaj:
Dla jasności nie promuję tego kanału. A co do filmiku nie oglądać. Myślałem, że kogoś pociąg rozmaśli, a jakiś pedał na skuterzynie zajebał w pół-zaporę.
Dla jasności nie promuję tego kanału. A co do filmiku nie oglądać. Myślałem, że kogoś pociąg rozmaśli, a jakiś pedał na skuterzynie zajebał w pół-zaporę.
M@recki napisał/a:
A już myślałem że materiał na harda... Czekałem tylko na kogo padnie.
Ja przez 49 sekund czekałem kogo jebnie pociąg, i dupa, wszyscy żywi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów