początkujący drifter
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po tytule myślałem że to będzie o gościu co lubi walić konia , hmm jestem zawiedziony
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
to teraz baby na sadisticu sobie poużywają, bo jakiego grzyba spleśniałego to wrzuciłeś ? Można ewentualnie podciągnąć, że ten koleś to niemka.
do mechanika jechal. "panie, reklamacje skladam na ten gaz, w ogole mocy ni ma!"
Przegląd za flaszkę załatwił, ręczny zaciągnięty, a prawe koło się obraca.
Oglądam ten film i po prostu nie wierzę w to co widzę.
Co tu jest śmiesznego Dziadek wymieniał tarcze hamulcową , nowa jest za duża /zakleszczyła mu się znacie lepszy sposób żeby ją wcisnąć?? co drugi mechanik kazał by mu tak zrobić , w domowych warunkach zeby nie płacic trzeba inprowizować
@osama nie pierdol że tak taniej wyjdzie bo po takiej przejazdce to opona do wymiany, bo inaczej to bedzie stukac (krzywa) i koncowki wybije..
ja pierdole on nie czuje że coś jest nie tak? przypomina mi tego dziadka co parkując do garażu zrobił drugą bramę wjazdową
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów