Siostra ma beke ale panna młoda najwyraźniej nie ))
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Siostra ma beke ale panna młoda najwyraźniej nie ))
nie spamuj tym ostro18, to żałosne
JesusChytrus napisał/a:
nie spamuj tym ostro18, to żałosne
Jak ci się coś nie podoba to wiesz co robić... Jest takie słowo na "S"
Koleś po prostu wie, że będzie miał przejebane aż do śmierci to walał się napić zawczasu...
Jak masz ciągiem przeklejać obrazki z jakiejś chujowej stronki i to każdy w osobnym temacie, to wiesz, takie trzy słowa jak do ojca prowadzącego.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Jak masz ciągiem przeklejać obrazki z jakiejś chujowej stronki i to każdy w osobnym temacie, to wiesz, takie trzy słowa jak do ojca prowadzącego.
To ci ofiaro złego dotyku będę przesyłała wcześniej fotki, żebyś edytował i napisy wyklejał. Pędź konia do wsi. Jak ci napis przeszkadza to idź jeść landrynki i nie pierdol spamerze. Wklejam tak jak się wkleja na kwejka, wioche i inne. A ty nie musisz niczego oglądać jak ci sie nie podoba. Weź społeczniaku stań przed lustrem ściśnij się za jaja i zrób coś ze sobą bo pierdolisz jak stara baba, której wszystko się nie podoba.
wodzwioski napisał/a:
Koleś po prostu wie, że będzie miał przejebane aż do śmierci to walał się napić zawczasu...
Panna młoda wygląda tak, jakby miała mu ochotę tymi kwiatkami w łeb dać. Pamiątkę ma niezłą w tym drugim najważniejszym dla kobiet dniu życia. Ja to się nawaliłam z mężem, ale już po imprezie. We dwójkę.
robi glupia mine do zlej gry
kicia1410 napisał/a:
Pędź konia do wsi.
kicia1410 napisał/a:
idź jeść landrynki i nie pierdol
Ale pocisk
kicia1410 napisał/a:
Wklejam tak jak się wkleja na kwejka, wioche i inne.
no i tu jest kurwa problem... to nie jest kwejk ani wiocha, mimo że czasami tutaj tacy jak Ty wrzucają różne śmieci
ten temat to jakiś troll?
Koleś jest aldente
youtube.com/user/KuurdeFilms/videos?sort=p&flow=grid&view=0
Siostra do zrobienia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów