📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fejk frajerzyny
Ona mówię devil czy debil?
A rodzice Ci powiedzieli już że Twoje narodziny też były fejkiem?
Zbysław napisał/a:
Fejk frajerzyny
A rodzice Ci powiedzieli już że Twoje narodziny też były fejkiem?
Zbysław napisał/a:
Fejk frajerzyny
Pierwsze co pomyślałem, to, że fejk inspirowany tym sadistic.pl/t/553588 ale toby znaczyło, że musiała być obok druga dziura, albo jest tam płytko i ma butlę pod wodą, a może po prostu jest tam więcej takich gamoni.
ostatnio wysyp tego typu filmów świadczy o tym, że to chuja prawda. A ta baba to w panice tak lamentuje, że jej nawet kamera nie dygnie.
Dejdwazlote napisał/a:
ostatnio wysyp tego typu filmów świadczy o tym, że to chuja prawda. A ta baba to w panice tak lamentuje, że jej nawet kamera nie dygnie.
Nie ona musiała to nagrywać.
To nie koniecznie jeziorko... Mógł być prąd po skoku i tak go zniosło, a pod woda pokryta lodem mylicie, ze to widac co tam sie dzieje? latwo stracic orientacje i zgubic przerebel tak tez mogl sie utopic ten apetor... Takie akcje w glebine to glupota... Masz kilkadziesiat sekund przy dobrym wietrze powietrza w plucach tak Cie telepie... Probowalem swoich sil w zimnej wodzie i jak widze bajki o plywaniu pod lodem lub w oceanie w filmach gdzie woda ma 3-4 stopnie to az mnie smiech lapie
Fejk frajerzyny
Typowy kacapski cymbał. Jeszcze mniejszą dziurę trzeba było zrobić, to by na pewno wypłynął...Ale spokojnie, spuchnie, to wypłynie na wierzch...
Tak jak ta panna sprzed miesiąca...
Tak jak ta panna sprzed miesiąca...
Można powiedzieć, że świat na pewno nie stracił szansy na jakieś znaczące odkrycie w dziedzinie nauki, ale z całą pewnością o jedną potencjalną kurwę napadającą inny kraj mniej.
"debil!!! Debil!!! Debil..." No pięknie go woła, nic dziwnego, że chłop się utopił.
ProVVe napisał/a:
To nie koniecznie jeziorko... Mógł być prąd po skoku i tak go zniosło, a pod woda pokryta lodem mylicie, ze to widac co tam sie dzieje? latwo stracic orientacje i zgubic przerebel tak tez mogl sie utopic ten apetor... Takie akcje w glebine to glupota... Masz kilkadziesiat sekund przy dobrym wietrze powietrza w plucach tak Cie telepie... Probowalem swoich sil w zimnej wodzie i jak widze bajki o plywaniu pod lodem lub w oceanie w filmach gdzie woda ma 3-4 stopnie to az mnie smiech lapie
U nas się normalnie pływa w zimie, tylko w cywilizowany sposób - z bojkami i poza strefą lodu. Ale prawdą jest, że każdy ruch w zimnej wodzie zamiast rozgrzać to pozbawia nas ciepła. Generalnie warto przerębel robić na wyrost, większy niż trzeba, i bliżej brzegu. Może i płytko i mniej wygodnie, ale bezpiecznie. Facet na filmie raczej miał doświadczenie - wiedział jak się lodu pozbywać, że się go wpycha pod taflę.
Jebany kretyn. Na wiosnę wypłynie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów