📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Selekcja naturalna.
Wydaje mi się, że pierdolnął się w brodę wpadając do dziury, co mogło go lekko ogłuszyć.
Ryby lubią to. Nie dość, że zrobili dziurę w lodzie i woda się dotleni, to jeszcze żarcie wpadło
xaydor napisał/a:
to jakaś nowa moda na umieranie pod lodem w tej Rosji ?
...a gdzie tu masz Rosję sieroto ? ...przecież to Ukraińcy.
maddog77 napisał/a:
Kolejny prawozjeb.
chociaż przeżegnał sie przed śmiecią -przypadek?
masz racje, uderzając ,wypadła mu sztuczna szczęka dlatego tak długo nie wypływał bo jej szukał
r061071 napisał/a:
chociaż przeżegnał sie przed śmiecią -przypadek?
Nie. Kara bo źle to zrobił. A tak całkiem poważnie, to kurwa piłę łańcuchową można na lód zabrać, ale pomyśleć o 5m sznurka to już wielki problem dla kacapskiego łba?
Z zabezpieczeniem pewnie mniejszy lans i mniej odsłon... no to teraz ma oglądalność w chuj, tak jak chciał.
Trzeba mieć gówno zamiast mózgu, żeby w taki sposób wskakiwać do przerębla.
Organizm paraliżu musiał dostać i cześć. To trzeba mieć najebane we łbie.
to pewnie znów lód na rzece, wskoczył i prąd go porwał, pewnie kilka metrów dalej czatował pod samym lodem.
debil, ale co tam, gieroj
debil, ale co tam, gieroj
Woda mogła być dosyć zimna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów