📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może to była Warka stronk ostatnio na etykiecie wyczytałem że w skład tego gówna wchodzi kukurydza ;/ na chuj w piwie kukurydza ?
pitteroo napisał/a:
Może to była Warka stronk ostatnio na etykiecie wyczytałem że w skład tego gówna wchodzi kukurydza ;/ na chuj w piwie kukurydza ?
Chyba białka podnosi, co pozwala lepiej budować pianę. Nie wiem o ile cukier podnosi, ale podnosi. Może więc jest tańsza niż jęczmień lub pszenica a pozwala na któreś z powyższych?
A może jakieś walory smakowe nadaje
sothis napisał/a:
Chyba białka podnosi, co pozwala lepiej budować pianę. (...)
A może jakieś walory smakowe nadaje
Jest dokładnie odwrotnie. Kukurydza psuje piwo. Gdyby coś poprawiała, to by ją wszyscy dodawali i byłaby "tradycyjnym" dodatkiem.
Kukurydza jest tania a kukurydza najniższej jakości jest jeszcze tańsza i na rynku jest jej pod dostatkiem. To wypełniacz stosowany w tanich sikaczach, żeby można było zaoszczędzić na słodzie.
Niemiec srający na swoją gospodarkę
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Typowy buc z plecaczkiem. Uprzedzając ból chuja niektórych, taki debil zawsze trafia się w tramwaju czy autobusie. Nie dość, że jest spasiony jak kurwa wieprz, to jeszcze plecaczka nie jest w stanie zdjąć w tramwaju. Jak widać na filmiku, klasyczny debil.
Kukurydza jest tania a kukurydza najniższej jakości jest jeszcze tańsza i na rynku jest jej pod dostatkiem. To wypełniacz stosowany w tanich sikaczach, żeby można było zaoszczędzić na słodzie.
Jeśli odnosisz się do artykułu z 2013, tego pierwszego z wyników googla, to nie jestem pewien czy zawiera prawdziwe informacje.
pitteroo napisał/a:
surowiec niesłodowany, tańszy niż słód jęczmienny
Szukał szukał i znalazł to gówno które wypił no i zwrócił kaucję za butelki.
Dziś to nie jest piwo.
Tfu
Dziś to nie jest piwo.
Tfu
najlepsze jest to ze właścicielka grażyna żeby nie mieć straty towaru kazała to piwo opłukać i komuś je opierdolono jeszcze xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów