📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
nie prościej tam granat wpierdolić?
Co ci gruby zrobił?
Za taką robotę człowiek powinien być obsypywany złotem, a nie gównem i karaczanami. Serio w czasach influencerów i innego pedalstwa taki pracownik to skarb.
"Ucz się,ucz Jasiu.
Bo całe życie będziesz klucze podawał."
Bo całe życie będziesz klucze podawał."
Powinien nosić pas jak rewolwerowiec, tylko zamiast rewolwerów dwa raidy na karaluchy
Dobrze że w pracy nie podjada. Tyle przekąsek po nim łazi
50% kobiet w KANALIZACJI ! DO BOJU PANIE !
jebany oblech i tyle , normalny człowiek w normalnym świecie zakłada odzież ochronną, on je lubi.
smród ustawionego video, na tikoka z tym, owady nie wyłażą z kanału tylko wypuszczone ze słoika nie wiedzą co się dzieje, a gość sobie dezodorantem prysnął
Taki stray byk, a wciąż wołają na niego "gówniak"...
Kopernik2080 napisał/a:
smród ustawionego video, na tikoka z tym, owady nie wyłażą z kanału tylko wypuszczone ze słoika nie wiedzą co się dzieje, a gość sobie dezodorantem prysnął
boli dupka ze ma wiecej lajkow na toktoku niz ty, ojej, jak mi ciebie wszystko jedno przegrywie
Myślałam że typ się w gównie utopi a ten dodaje jakieś robaczki
Też kiedyś w robocie przy przeglądzie separatora tłuszczu spotkałem takiego kaskadera. Jedna sekcja była nieszczelna i mial wycenić naprawę. Nie zdążyłem pójść po łapkę, żeby mu kanał otworzyć to ten już się wjebał do środka, po kostki w tej jebiący zjełczały tłuszcz i eksploruje. Chyba swojej żony za coś nienawidził, że po takich perfumach do domu po kanapki zajeżdżał. Cieszyłem się, że mam zjebany węch po Covidzie jak wyszedł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów