W najlepszym wypadku pan opiekun dołączy do podoopiecznego i też będzie śmigał na wózku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie, ale pojebane. Gosciu stwierdzil, ze pomoze ciamajdzie pod gorke i mu wszechswiat odplacil rozpierdolem.
Ciekawe, czy panbuk pomyslal "Ty kurwa chuju bedziesz inwalidzie pokazywal ze mozesz biegac?!"
Ciekawe, czy panbuk pomyslal "Ty kurwa chuju bedziesz inwalidzie pokazywal ze mozesz biegac?!"
Adae napisał/a:
Ja jebie, ale pojebane. Gosciu stwierdzil, ze pomoze ciamajdzie pod gorke i mu wszechswiat odplacil rozpierdolem.
I to tylko pokazuje że Boga nie ma a Chrześcijaństwo(głównie katolicyzm i prawosławie, protestanci o wiele mniej...) to religia dla niewolników. Na temat allachistów się nie wypowiem
panzerwafel napisał/a:
I to tylko pokazuje że Boga nie ma a Chrześcijaństwo(głównie katolicyzm i prawosławie, protestanci o wiele mniej...) to religia dla niewolników. Na temat allachistów się nie wypowiem
Tyle rzeczy można się na sadisticu dowiedzieć. Nawet poznać nową teorię własnej wiary.
myslałem że to z serii jakiś napadów w ameryce płd i ten koleś wstanie dziwne że siedział dalej na tym wózku chyba wczuł się w tą robote
Haylash napisał/a:
Moja 89 letnia babcia ma szybszy refleks od tego kierowcy.
potwierdzam, ledwo co zapukam a szczena juz wyjeta
Kierowcą musiał być:
1) Stary zgred, który od 20 lat powinien nie mieć uprawnień,
2) Głupia pizda nie potrafiącą jeździć, przy każdej niespodziewanej sytuacji panikująca "oh maj Gosz, co ja mam zrobić, co ja mam zrobić"
3) Debil piszący smsy lub scrollujacy po fejsiku w czasie jazdy.
Najechać na kogoś jadąc 5 kmh, trzeba być konkretnym zjebem.
1) Stary zgred, który od 20 lat powinien nie mieć uprawnień,
2) Głupia pizda nie potrafiącą jeździć, przy każdej niespodziewanej sytuacji panikująca "oh maj Gosz, co ja mam zrobić, co ja mam zrobić"
3) Debil piszący smsy lub scrollujacy po fejsiku w czasie jazdy.
Najechać na kogoś jadąc 5 kmh, trzeba być konkretnym zjebem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów