Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz babsko żałuje... nie, nie swojego faceta. Żałuje bo będzie musiała i pozmywać ten talerz i jeszcze pogrzeb wyprawić....
Jak dobrze że ja urodziłem sie i żyje w kochanej zaściankowej Polsce, bo na przestrzeni lat to już by mnie w podobnych przypadkach pare razy odstrzelili po kłótniach z rożnymi swoimi kobietami, głupie baby.
P. S Nie mam i nigdy nie miałem niebieskiej karty, i żadną patologią nie jestem.
Babsku jak zwykle odpie**oliło, bo facet talerza do zmywarki nie włożył po obiedzie. Kłótnia, zadzwoniła po psy, ale ze to zj***ne USA zamiast psów przyjechało komando śmierci.
Teraz babsko żałuje... nie, nie swojego faceta. Żałuje bo będzie musiała i pozmywać ten talerz i jeszcze pogrzeb wyprawić....
Jak dobrze że ja urodziłem sie i żyje w kochanej zaściankowej Polsce, bo na przestrzeni lat to już by mnie w podobnych przypadkach pare razy odstrzelili po kłótniach z rożnymi swoimi kobietami, głupie baby.
P. S Nie mam i nigdy nie miałem niebieskiej karty, i żadną patologią nie jestem.
''P. S Nie mam i nigdy nie miałem niebieskiej karty, i żadną patologią nie jestem.''
alez oczywiscie. nawet nie musiales tego pisac, przeciez kazdy ci wierzy.
Babsku jak zwykle odpierdoliło, bo facet talerza do zmywarki nie włożył po obiedzie. Kłótnia, zadzwoniła po psy, ale ze to zjebane USA zamiast psów przyjechało komando śmierci.
No tak, pewnie, przyjechali i go tak od od czapy zastrzelili
Gdyby nie wyskoczył do nich z nożem to nic by się nie stało, policmajstry dobrze wykonali swoją robotę
Ale idą...bron wyczekiwana w delikwenta
On oni swoje
Ładnie tam ładują nagany propaganda czy kij wie co...albo poprostu upadek społeczeństwa czy upośledzenie ograniczenie i jakis poziom pieniedzy ....jebac
Patologia i tyle ....w dobrych ciuchach...więcej tlenu
Babsku jak zwykle odpierdoliło, bo facet talerza do zmywarki nie włożył po obiedzie. Kłótnia, zadzwoniła po psy, ale ze to zjebane USA zamiast psów przyjechało komando śmierci.
Wbrew temu co piszą tu niektórzy to całkiem prawdopodobny scenariusz. Sam facet może być już wykończony ciągłymi awanturami oraz wizją kosztownego rozwodu i szybki zgon może być całkiem ciekawą alternatywą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów