Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz kierowałem takim lambo, lekko gazu dasz i dupa ucieka w drugą stronę , ktoś jak nie ma doświadczenia to tak się właśnie kończy. Żartowałem potem się obudziłem i zesrałem
Miało być humorystycznie,ale,niechcący,prawdę napisałeś!Bo tak..całkiem na jawie,w Londynie,gość też wsiadł do takiego pięknego Lambo,czarnego!Pierwszy raz!Wiadomo;rodzina,przyjaciele-wszyscy nagrywają telefonami chrzest samochodu..Krótko to trwało!:-)Chyba ze 100 m ujechał,widać było takie przyspieszenie że widać było że nad nim nie panuje!Trwało to mniej niż 5 sekund!Zakręcił esy-floresy-poza kontrolą i..wjechał w drzewo!Solidnie!Piękne Lambo zmasakrował tak,że do warsztatu się raczej nie nadawało..W Daily Mail duży artykuł był,ze zdjęciami i filmami..Takie cóś!Serce może nie wytrzymać..takiego obrotu spraw w kilka sekund!Tak szlachetnego rumaka..należy się uczyć najpierw na torze!No i.."dać chłopu zegarek" i "małpa z brzytwą"...
Widzę te wszystkie Lamba i Ferrari to rzygac mi się chce. Ani to ładne, ani wygodne. Przereklamowany Szajs robiący hałas
tak januszku, wszyscy dobrze cię rozumiemy!
Lamborghini, czerwone włosy i cekiny to domena głupków.
lekko gazu dasz i dupa ucieka w drugą stronę ,
W drugą, czyli wstecz?
;>
Miało być humorystycznie,ale,niechcący,prawdę napisałeś!B
Nie, nie miało być humorystycznie.
I napisał brednię. Dodanie gazu nie powoduje uciekania dupy W DRUGĄ STRONĘ.
Wam nie na tory, ale do podstawówki się udać trzeba...
;>
Jeszcze 30 lat temu orał starą pole
Czyli wtedy, gdy miał minus ~5 lat?
i wysiadł z... Passata.
Wysiadł z passata. Samochodu. Nie z koncernu czy marki.
To tylko proteza kutasa.
Biorąc pod uwagę, że kurwy (prostytutki) się na to łapią, to to działa i daje im szansę na kontakt z żywą kobietą.
A jednocześnie szacun wśór innych, tak samo upośledzonych.
Tu masz piękny przykład - obrzydliwie bogaci, zbili fortunę na produkcji, ale nie wyszli stamtąd, skąd pochodzą.
Co widać na każdym pozowanym ich zdjęciu.
Miało być humorystycznie,ale,niechcący,prawdę napisałeś!Bo tak..całkiem na jawie,w Londynie,gość też wsiadł do takiego pięknego Lambo,czarnego!Pierwszy raz!Wiadomo;rodzina,przyjaciele-wszyscy nagrywają telefonami chrzest samochodu..Krótko to trwało!:-)Chyba ze 100 m ujechał,widać było takie przyspieszenie że widać było że nad nim nie panuje!Trwało to mniej niż 5 sekund!Zakręcił esy-floresy-poza kontrolą i..wjechał w drzewo!Solidnie!Piękne Lambo zmasakrował tak,że do warsztatu się raczej nie nadawało..W Daily Mail duży artykuł był,ze zdjęciami i filmami..Takie cóś!Serce może nie wytrzymać..takiego obrotu spraw w kilka sekund!Tak szlachetnego rumaka..należy się uczyć najpierw na torze!No i.."dać chłopu zegarek" i "małpa z brzytwą"...
Ty a widać było bo widać było że nie widział?
Tak naprawdę są porządnymi ludźmi, żyją rodzinnie i pomagają lokalnej społeczności. Każdy otrzyma pomóc. Brat z bratem trzymają się razem, nie kłócą się. Odwrotnie, niż typowi Polacy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów