18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pan poseł
UnknownUser • 2014-12-19, 0:49
Przychodzi gościu do warsztatu w którym 'kręcą' liczniki. Mechanik się pyta:
-Ile cofnąć licznik?
-Ale ja chcę dodać 100tyś
Na to mechanik:
-Przepraszam Pana posła, nie poznałem.

You'll never walk alone
Zgłoś
mokushiroku 2014-12-19, 1:06 9
Pokaż ten dowcip Walaszkowi to może użyje go w nowej "blok ekipie"
Zgłoś
BaneOme 2014-12-19, 1:32
No sorry ale.... słabe w chuj
Zgłoś
jarobtm 2014-12-19, 7:55 2
@up, im bardziej prawdziwe to słabe, co ?

Nic ....
Zgłoś
C................r 2014-12-19, 8:07 54
Dowcip dobry, ale zastanawia mnie co innego: Media czepiają się posłów o nierozliczony zegarek czy wałki na paliwie, a dlaczego nikt nie doczepi się do cen na stacjach paliw? Dlaczego nikt nie nagłośni tego, że chociaż ceny ropy lecą na ryj, to na stacjach spadły o 30 groszy, by wzrosnąć po najmniejszej podwyżce? Ile kasy z tego procederu z kieszeni obywatela trafia do koncernów paliwowych i kasy państwowej? To tak na marginesie, bo te aferki odwracające uwagę od prawdziwych wałów, to mały pikuś.
Zgłoś
Kaszysz 2014-12-19, 8:34 9
@up

Podobno przeciska się wątek o prywatyzacji lasów państwowych w ten czas.
Zgłoś
lolkokminek 2014-12-19, 9:01
Fajnie jest być posłem.
Zgłoś
Z................_ 2014-12-19, 9:09
lolkokminek napisał/a:

Fajnie jest być posłem.

Osłem? Chyba nie bardzo
Zgłoś
Nimr0d 2014-12-19, 9:10 1
Calmwater napisał/a:

Dlaczego nikt nie nagłośni tego, że chociaż ceny ropy lecą na ryj, to na stacjach spadły o 30 groszy, by wzrosnąć po najmniejszej podwyżce?

Na autostradzie tankujesz że takie ceny? W Rzeszowie po 4.34 widziałem ON ostatnio więc nie o 30 groszy taniej a o jakąś złotówkę w stosunku do tamtego roku.
Zgłoś
józekdeluxe 2014-12-19, 9:35
BaneOme napisał/a:

No sorry ale.... słabe w ch**

Chuja się znasz.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
duży 2014-12-19, 9:46
Nie pisze się 100 tyś. tylko 100 tys.
Zgłoś
Koniuszko 2014-12-19, 9:47 2
@Calmwater. Koncerny paliwowe tłumaczą niewielkie spadki cen tym, że w tej chwili sprzedają paliwo zakupione wcześniej od hurtowni po wyższej cenie. Sprzedawcy hurtowi tłumaczą wysokie ceny w hurcie tym, że wyprzedają zapasy zakupione wcześniej. Producenci z kolei przetważają droższą ropę od wydobywców którzy sprzedali szalenie drogą ropę. Ceny detaliczne nie spadną drastycznie, bo wszyscy nagromadzili zapasy drogiego surowca, który im się skończy dopiero jak ropa ponownie zdrożeje. Wtedy ceny na stacjach ponownie osiągną pułap 6zł za litr i producenci oznajmią że nie kupowali ropy gdy była tańsza, bo mieli wówczas pełne magazyny. Skądś trzeba brać forsę na odprawy prezesów.
Zgłoś
Shaggy93 2014-12-19, 9:54
kurwa nie rób tak z czcionką bo przez parę min patrzałem (dopiero się obudziłem) i zastanawiam się czy jeszcze mi się we łbie kręci, czy mam zwidy muchomorki... a żart przedni

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
jackalski 2014-12-19, 11:08
Calmwater napisał/a:

Ile kasy z tego procederu z kieszeni obywatela trafia do koncernów paliwowych i kasy państwowej? To tak na marginesie, bo te aferki odwracające uwagę od prawdziwych wałów, to mały pikuś.

Jaki proceder? Zwykłe mechanizmy rynkowe.
Przecież państwo nie może ingerować w politykę wewnętrzną prywatnych przedsiębiorstw, bo to byłaby komuna i centralne sterowanie...
Zgłoś
szczupak01 2014-12-19, 16:17
@Calmwater co ty pierdolisz jak pb95 stoi po 4,40 a w marcu tankowałem jeszcze po 5,70, gdzie ty masz 30gr?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów