Ciekawe kiedy wybuchnie tam wojna domowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Ciekawe kiedy wybuchnie tam wojna domowa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może nie wojna domowa, ale na pewno jest już kilku takich co zaciera rączki żeby do nich postrzelać jak do kaczek
Bezczelne małpy nie mają szacunku do starszych... I co Wy ze mnie chuje zrobiliście na tym portalu
Love_is_Love napisał/a:
nie mają szacunku do starszych
Tak, debile wycierają sobie gębę tym frazesem.
Nie, liczba przeżytych lat nie powoduje, że ci należy się jakiś szacunek.
Na szacunek trzeba sobie zapracować.
SkoPio1 napisał/a:
Tak, debile wycierają sobie gębę tym frazesem.
Nie, liczba przeżytych lat nie powoduje, że ci należy się jakiś szacunek.
Na szacunek trzeba sobie zapracować.
Wiesz co max to nazwę dziadka chujem i go opluje.... ale nie podniosę ręki na niego bo wiem że mogę mu zrobić krzywdę. A ja pójdę siedzieć.
I bardzo dobrze pojebana humanizacja zdjeli im kajdany pozwolili się uczuć wystarczyło dwa pokolenia i zwierze pokazało swoją naturę. Teraz ich rabują gwałcą napadają a oni zamiast ogłosić odstrzał agresywnego gatunku nadal trwają w pojebanym myśleniu że wszyscy są równi i nie można się bronić przed nimi bo to rasizm i ich dziadkowie tak cierpieli w niewolnictwie. W europie będzie jeszcze ciekawiej gdyż lewackie myślenie jest jeszcze bardziej odjebane i do tego bieżemy orginał z ciepłego kontynentu który nie znał niewolnictwa u białego. Jeszcze chwila a cała masa zaawansowanych wiekiem białych europejczyków będzie przesiedlać się do jak nazywają zaściankowej nietolerancyjnej Polski gdyż tylko tu będzie bezpiecznie można żyć. Kupujcie ziemię mieszkania domy wynajem za grube eurusy od uciekającą przed tolerancyją europą masę emerytów zachodnich.
Po tym ile jest filmików z bambusami to się dziwie ze tam naprawde nie ma jeszcze tej wojny domowej na tle rasowym. Filmiki filmikami, ale ile incydentów nie jest tez nagrywanych.
Ja bym tym czarnym małpom jeszcze ręce maczetą ujebł za nagrywanie o napaści nawet nie mówiąc...
Buddaa09 napisał/a:
Po tym ile jest filmików z bambusami to się dziwie ze tam naprawde nie ma jeszcze tej wojny domowej na tle rasowym. Filmiki filmikami, ale ile incydentów nie jest tez nagrywanych.
O tak, Sadiatic wyjaśnia dzieciom jak działa świat. Na przykład ja się tu dowiedziałem, że w Hiszpanii lepiej nie chodzić po ulicach bo wszędzie biegają byki. Co prawda, byłem tam niedawno i nie widziałem ale widocznie miałem szczęście.
Oczywiście, czarny nie powie, że widział, jak inny czarny uderza białego, oczywiście "I ain't seen anything" i elo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów