Jest szczery, a w telewizji na żywo to się docenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jest szczery, a w telewizji na żywo to się docenia
Dobra skośna dupa z ryja. Ruchałbym 8.5/10
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
@up
To tylko fajnie brzmi. Pracowałem z klientką, której starzy wygrali ileś tam milionów i rozdali swoim dzieciom. Ona miała łeb na karku, bo zainwestowała w nieruchomości i hajs się jej teraz miesięcznie przelewa z wynajmów, jej siostra zrobiła jakiś biznes a brat pomyślał, że fajnie było by się naćpać i iść na dziwki. Zaczęło się od jednego melanżu, dzisiaj robi na kolei i wynajmuje jakąś dziurę w ciapackiej dzielnicy.
Druga sprawa, że jak wygrasz tyle hajsu to pierwsze co powinieneś zrobić to przeprowadzić się i nikomu nie mówić, bo ludzie to kurwy.
To tylko fajnie brzmi. Pracowałem z klientką, której starzy wygrali ileś tam milionów i rozdali swoim dzieciom. Ona miała łeb na karku, bo zainwestowała w nieruchomości i hajs się jej teraz miesięcznie przelewa z wynajmów, jej siostra zrobiła jakiś biznes a brat pomyślał, że fajnie było by się naćpać i iść na dziwki. Zaczęło się od jednego melanżu, dzisiaj robi na kolei i wynajmuje jakąś dziurę w ciapackiej dzielnicy.
Druga sprawa, że jak wygrasz tyle hajsu to pierwsze co powinieneś zrobić to przeprowadzić się i nikomu nie mówić, bo ludzie to kurwy.
up
Ale co przeżył to jego! Tak se chciał, jego hajsy. Inny będzie miał milion na koncie a dostanie udaru w wieku 40 lat i po wszystkiemu. Nie wiem czemu Polacy tak się lubują w cudzych życiorysach.
Ale co przeżył to jego! Tak se chciał, jego hajsy. Inny będzie miał milion na koncie a dostanie udaru w wieku 40 lat i po wszystkiemu. Nie wiem czemu Polacy tak się lubują w cudzych życiorysach.
Jakby mnie zapytała to powiedziałbym że kupiłbym jej czas żeby się ze mną umówiła
Jakby milion nie stuknął to może bym puknął
Jakby milion nie stuknął to może bym puknął
Wszystko rozumiem poza tym co odpowiedział na pytanie o to co zrobiłby z pieniędzmi... Ktoś z angielskim na poziomie podstawówki mógłby mi pomóc?
@bialysrem
a bunch of hookers and cocaine
a bunch of hookers and cocaine
Galin napisał/a:
A wy jakbyście wygrali w lotka parę baniek to nie zrobilibyście takiego melanżu z koksem i dziwkami?
Jakbym wygrał naście albo dziesiąt baniek to bym to wjebał na indywidualną lokatę z klauzulą ,że nie wypłacę kapitału przez 10 lat i żyłbym z procentów.
white power
sylwusiex napisał/a:
up
Ja pierdolę, nie załapałaś przekazu. Pozrawiam cię gorącym pytongiem w usta, jak parę grubych melanżów to dla ciebie szczyt ambicji. Chłopak naprawdę wchuj dużo przeżył...3 lata poćpał, przeleciał się do australii a potem z prośbami do sióstr o hajs na dragi i odwyk. Jak dla mnie więcej przeżyła jego siostra, bo kupiła sobie kilka domów i jakieś biura, hajs jej się zgadza i chodzi do roboty, żeby nie tracić głowy wśród takich bananowcó jak ty, a nie zapierdalać jak osioł, żeby opłącić m2 bez kibla. A jak gdzieś chce się bujnąć to wsiada w samolot, ma wyjebane na wszystko i jedzie na parę miesięcy nurkować na madagaskar.
I to jest życie, a nie ćpanie koksu z cycka ekskluzywnej kurwy...
@cys23: amen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów