📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ale sadyzm o kurwaaaaaaaa
Co za stary debil
hoszo napisał/a:
Co za stary debil
Ale za to dostał się do finału odcinka 1 z 10. Ciekawe czy ty dałbyś radę geniuszu.
Dawać cały finał odcinka, takiego pociesznego chłopa dawno nie widziałem.
@hoszo Stary może i tak, ale skoro się tam dostał i w dodatku wygrał ten odcinek to raczej nie jest debilem. A nie wydaje mi się, żebym ja albo Ty zaszedł tak daleko jak on. Zwyczajnie się zamotał i zestresował dlatego stracił drugą szansę.
Przecież to dziś było. Kurwa, szybcy jesteście.
Dzisiejszy odcinek, akurat widziałem cały. Człowiek pocieszny, kulturalny i pewnie z dużą wiedzą. Wiek i stres robią swoje. A ty @hoszo pewnie po dwóch pierwszych pytaniach stałbyś reszte odcinka przy zgaszonych lampkach, także powściągnij emocje.
hoszo napisał/a:
Co za stary debil
Każdy z występujących w finale tego programu ma najprawdopodobniej dwa razy wyższe IQ od Ciebie. Stres potrafi rozłożyć nawet najmądrzejszego człowieka.
tvp.pl/rozrywka/teleturnieje/jeden-z-dziesieciu/wideo/wywiad-odcinek-9...
a tutaj Pan Jacek opowiada o swoich motywach do wystapienia od 1:05
a tutaj Pan Jacek opowiada o swoich motywach do wystapienia od 1:05
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów