Pan Włodek opowiada historię o wzwodzie, świńskich jajach i tym co tygryski lubią najbardziej.
Pan Włodek opowiada historię o wzwodzie, świńskich jajach i tym co tygryski lubią najbardziej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to fejk, do tego chujowy, gimbusy mają ferie i lejkują takie spierdoliny, sadolu dokąd zmierzasz ?
Nie chce mi sie tego słuchać i oceniać czy fejk a jako, że trochę ryjów ze "starych czasów" znam z miasta to ten gościu ze zdjęcia to taki "rynkowiec". Pamietam jak popierdalał zawsze w zielonej M65 do Krokodyla (chyba jakąś knajpę nawet miał) z takim brunecikiem w płaszczu. Myślałem, że już kitę odwalił a tu proszę.
2. Tak jak Spiv zauważył facet wykonuje swoją chujową pracę, i słuchanie takich frustratów jak Włodek do szczęścia nie jest mu potrzebne. Teksty typu "Jesteście kurwy i złodzieje", oraz "ile to kosztuje i dlaczego tak drogo" przestały być zabawne dawno temu.
3. Jeśli nie podobają mu się warunki to niech wypierdala, może złożyć wypowiedzenie i oddać sprzęty. I jeszcze te kurwa te teksty o zniżkach dla stałych klientów. Znalazł się kurwa mać strategiczny klient.
Nie wiem jak Was, ale mnie to nie bawi. Koleś wykonuje swoją (chujową) pracę i musi, bo tak ma w umowie, wysłuchać pierdolenia starego dziada... Jeśli dziadzio ma ból dupy to niech zerwie umowę albo jej nie przedłuża, a nie kradnie czas. To, że jemu już dużo nie zostało nie znaczy, że ma zabierać innym... Starość kurwa starość
1. Panu Włodkowi chuj w zad za pierdolenie głupot i spierdolenie umysłowe. Do utylizacji.
2. Tak jak Spiv zauważył facet wykonuje swoją chujową pracę, i słuchanie takich frustratów jak Włodek do szczęścia nie jest mu potrzebne. Teksty typu "Jesteście kurwy i złodzieje", oraz "ile to kosztuje i dlaczego tak drogo" przestały być zabawne dawno temu.
3. Jeśli nie podobają mu się warunki to niech wypierdala, może złożyć wypowiedzenie i oddać sprzęty. I jeszcze te kurwa te teksty o zniżkach dla stałych klientów. Znalazł się kurwa mać strategiczny klient.
Oho coś czuję że zapierdalacie na słuchawce. Weźcie się za uczciwą robotę a nie ludzi wkurwiacie.
A co do tego nagrania to jeśli to nie fejk, wielki szacun dla pana Włodka Wyobraźcie sobie imprezę z takim gościem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów