No bo skoro sprawiedliwość musi być, ale nie ma chuja, to gdyby chuj był to czyż wtedy sprawiedliwości nie musiałoby być?
Jaki więc jest stosunek chuja do sprawiedliwości?
Przy postawionej przez autora tematu tezie im więcej chuja tym mniej sprawiedliwości.
No, ale tu należałoby spojrzeć na antytezę, a taką dla chuja jest pizda.
Jebać to, idę dymać do pracy.
Opis z filozoficznym sznytem, zmuszający do zadumy i refleksji.
No bo skoro sprawiedliwość musi być, ale nie ma chuja, to gdyby chuj był to czyż wtedy sprawiedliwości nie musiałoby być?
Sprawa jest banalnie prosta.
Prawdziwa sprawiedliwość działa tak, że "nie ma chuja we wsi".
Odebrałł psom zabawę, teraz on będzie musiał uciekać, a oni do niego strzelać...
Bardzo możliwe że to pies po cywilu, miał przy sobie broń i jest bardzo opanowany, od razu wiedział co robić i zrobił to perfekcyjnie ( nie to że zawsze policja jest perfekcyjna)
No bo skoro sprawiedliwość musi być, ale nie ma chuja, to...
...to znaczy, że jest kobietą.
Sprawiedliwość, ofkorz.
Ona.
Opis z filozoficznym sznytem, zmuszający do zadumy i refleksji.
Przy postawionej przez autora tematu tezie im więcej chuja tym mniej sprawiedliwości.
No, ale tu należałoby spojrzeć na antytezę, a taką dla chuja jest pizda.
Jebać to, idę dymać do pracy.
popełniasz błąd logiczny,
chuj w tym przypadku to ten co dostał kulkę, kulką była sprawiedliwość, wiec skoro chuja sprawiedliwość dopadła to go już nie ma
co więcej, takich chujów będzie zapewne dużo więcej, mogą być mniejsze (obrabował staruszkę), mogą być większe (kogoś pobił i obrabował ) i jeszcze większe, np. szefowie mafii, zboczeńcy wszelkiej maści i politycy. A sama sprawiedliwość może przybrać różne formy, np kulki, sztachety, stryczka, ruchania w dupsko przez współwięźniów i inne.
po prostu założenie że jest jedna sprawiedliwość i jeden chuj była błędna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów