📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wzięli o paczkę koksu za dużo. Nie polecisz rozjebiemy się, polecę, nie polecisz kutasie , polecę trzymaj mi piwo suko
~VeIture napisał/a:
Jakie to męczące słuchać tego płaczu bab ciągłego... Nic kurwom się nie stało ale i tak mordy drą i szlochają nie wiedząc kurwa co ze sobą zrobić. NAwet jak je faceci wyprowadzili w bezpieczne miejsce to dalej zawodzą jakby opłakiwały śmierć el pako.
Kurde trochę przesadna ta ocena, Ta sytuacja jest trochę bardziej niebezpieczna niż zwyczajna stłuczka przy której baby wypluwają płuca. W tym przypadku baby wypadły zaskakująco dobrze.
TerazPolska123 napisał/a:
silnik nie dał rady, zbyt wiele słoni
Powidziala ze wazy tylko 40kg, no to wiecej paliwa wzieli.
One płaczą bo samolot się popsuł
VeIture napisał/a:
Jakie to męczące słuchać tego płaczu bab ciągłego... Nic kurwom się nie stało ale i tak mordy drą i szlochają nie wiedząc kurwa co ze sobą zrobić. NAwet jak je faceci wyprowadzili w bezpieczne miejsce to dalej zawodzą jakby opłakiwały śmierć el pako.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów