📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jakie to męczące słuchać tego płaczu bab ciągłego... Nic kurwom się nie stało ale i tak mordy drą i szlochają nie wiedząc kurwa co ze sobą zrobić. NAwet jak je faceci wyprowadzili w bezpieczne miejsce to dalej zawodzą jakby opłakiwały śmierć el pako.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Velture, nie akceptujesz tego że baba jest tylko babą? poszukaj sobie mężczyzny do związku...
Przestań mnie w końcu podrywać
przestań to żyć urojeniami, fantazjami i nadzieją... już cię mówiłem że jestem heteroseksualny i dlatego ja nie szukam twojego IP
Ta pizda zamiast sie cieszyc ze zyje to płacze chuj wie czego...
We Flight Simulator to lądowałem Jumbo Jetem na polu, a ten jakimś mikrogównem rozjebał się na autostradzie.
dennissliwa napisał/a:
Ta pizda zamiast sie cieszyc ze zyje to płacze chuj wie czego...
Bo teraz z buta będzie musiała zapierdalać albo dawać dupy śmierdzacemu kierowcy ciężarówki za powózkę
Zachował zimną krew i wylądował mimo,że jeszcze słuchał grubej panikary obok
nie dziwi mnie że się rozbili skoro wzięli na pokład taki tucznik, samolot po prostu nie wytrzymał tego ciężaru
Po co przed samolotem kręci się śmigło? żeby chłodzić pilota bo jak przestaje się kręcić to robi mu się gorąco
darek1234 napisał/a:
Hm, ja widzę tu co innego i coś co natura dawno przewidziała. Naturalne ułożenie palców...
Mam taką odkrywczą hipotezę, że to nie kciuk przeciwstawny wyewoluował, żeby trzymać smartfona, tylko smartfony są zaprojektowane tak, żeby pasować ludziom do ręki
silnik nie dał rady, zbyt wiele słoni
I to się nazywa majówka, a nie jakieś kiełbasy i piwerka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów