Ten pancernik chciał tańczyć w Tańcu z "gwiazdami" w parze z mama madzii no ale go nie chcieli... w sumie to niewiem czemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
juby0001 napisał/a:
z mama madzii
Ja rozumiem, że katarzyna waśniewska z uwagi na jej uczynek piszemy z małych liter okazując pogardę dla tej istoty, niemniej jej córka chyba na jakikolwiek szacunek zasługuje?
kkndkkndkknd napisał/a:
Ja rozumiem, że katarzyna waśniewska z uwagi na jej uczynek piszemy z małych liter okazując pogardę dla tej istoty, niemniej jej córka chyba na jakikolwiek szacunek zasługuje?
A co takiego poza stworzeniem pretekstów do dowcipów i umarciem zrobiła żeby na ten szacunek zasłużyć?
Wombat > Pancernik
Ale to tak tylko wg mnie.
wybacz ale wombaty nie chcą tańczyć do kamery :/
Za pancernika który chciał się dostać do tańca z gwiazdami zawsze piwko!
jest jakis ekspert ktory wie czemu pancernik Jackson jest taki pazerny na te liscie ?
0.02 ładnie zsynchronizował ruchy do muzyki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów