We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Już czytałem, że "pandemie mają więcej fali zachorowań niż jedną, prognozowana następna na jesień" - ja to czytam w taki sposób, że przygotowują nas do ograniczenia swobód i wolności na dłuższy okres. Oczywiście mówi się też, że wirus uciekł z laboratorium w Wuhan, czyli już przygotowania do oskarżania Chińczyków. Inna sprawa, że zmieniona została definicja pandemii przez WHO, dodatkowo śmiertelność jest śmiesznie niska. Tu coś jest szykowane dla nas na grubo.
wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Policja-dozbraja-sie-w-czasie-epidemii.-...
5 armatek wodnych na 38 milionowy kraj, strach się bać. 30 milionów sztuk amunicji czyli jakieś 300 sztuk na jednego funkcjonariusza. To też szału nie robi wliczając w to strzelania ćwiczebne i coroczne egzaminy.
Już czytałem, że "pandemie mają więcej fali zachorowań niż jedną, prognozowana następna na jesień" - ja to czytam w taki sposób, że przygotowują nas do ograniczenia swobód i wolności na dłuższy okres. Oczywiście mówi się też, że wirus uciekł z laboratorium w Wuhan, czyli już przygotowania do oskarżania Chińczyków. Inna sprawa, że zmieniona została definicja pandemii przez WHO, dodatkowo śmiertelność jest śmiesznie niska. Tu coś jest szykowane dla nas na grubo.
Śmiesznie niska śmiertelność koronawirusa? Śmiertelność grypy to poniżej 1%, a koronawirusa to poniżej 10%. Nie wiem czy to jest śmiesznie niskie.
Dalej jest "Kolejny dotyczy aż 30 mln sztuk amunicji - co jest, jak mówią eksperci - liczbą niesłychaną, przewyższającą dotychczasowe zamówienia dwu-, a nawet trzykrotnie. " o 124 wozach wypadowych też nie wspomniałeś
Podobno na wszystko brakuje pieniędzy: na przedsiębiorców, na środki ochrony w szpitalach...... ale na kładzenie narodu na glebę .
Dalej jest "Kolejny dotyczy aż 30 mln sztuk amunicji - co jest, jak mówią eksperci - liczbą niesłychaną, przewyższającą dotychczasowe zamówienia dwu-, a nawet trzykrotnie. " o 124 wozach wypadowych też nie wspomniałeś
Podobno na wszystko brakuje pieniędzy: na przedsiębiorców, na środki ochrony w szpitalach...... ale na kładzenie narodu na glebę .
Odniosłem się do amunicji, a Ty piszesz, że nie przeczytałem zdań o amunicji... Zresztą jest to ostatni rok planu modernizacji polskich służb mundurowych.
https://www.infosecurity24.pl/modernizacja-sluzb-mundurowychszczyt-wydatkow-dopiero-przed-nami
https://www.infosecurity24.pl/prawie-3-mld-na-modernizacje-sluzb-w-2020-roku
Łyknąłeś temat uzbrojeń Policji jak młody pelikan.
O taką demokrację w unii europejskiej walczyłem!
Raczej - o taką demokrację w UE nic nie robiłem... ;facepalm;
a koronawirusa to poniżej 10%. Nie wiem czy to jest śmiesznie niskie.
koronawirus ma śmiertelność na poziomie 2-3%
Skąd się takie pizdy biorą co mówią, że nie ma epidemii? Jak zdechnie ktoś najbliższy to może zmienią zdanie.
Zresztą na jesieni będzie szansa na dogrywkę.
to siedz sobie jak pizda w domu i sraj w gacie ze strachu, bo jak wyjdziesz to umrzesz od razu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów