18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Pani Basia - Kamczatka
Turbik • 2010-02-21, 23:53
Pani Basia wraca do korzeni, dawno nie miała tak dobrego 'odcinka'.

Po 2:00 już nie ma co oglądać.
Zgłoś
LASVEGAS88 2010-02-22, 0:18 1
baśka jest rasiol kocham jej wypowiedzi
Zgłoś
vass 2010-02-22, 0:38
Globalne ocieplenie i chuj z tego jest Mistrzowski tekst
Zgłoś
Scarlet 2010-02-22, 1:43
ale ma futro z dalmatyńczyków

Zgłoś
ozzmosiss 2010-02-22, 10:39
Matka Ali G ;]
Zgłoś
mystiqe3 2010-02-22, 11:45 1
Ale gupia baba haha globalne ocieplenie nie jest zwiazane z tym ze zimą będzie 20 stopni.Najpierw niech sobie poczyta a później głupoty gada w sumie tak jak większosc.Kazdy myśli że globalne ocieplenie to tylko wysokie temperatury,niestety to także bardzo niskie.Jest o tym mowa w filmie,,Pojutrze,, :]
Zgłoś
d................a 2010-02-22, 12:41 1
A prawda jest taka, ze nie ma czegoś takiego jak globalne ocieplenie. "Chuj kłade" na globalne ocieplenie źródłem, do którego mogą odnieść się zainteresowani, jest film dokumentalny 'The great global warming. Swindle.' @mystiqe3 - głupota to rzecz bardzo subiektywna, a większośc to może i Ty? ;P
Zgłoś
hedd 2010-02-22, 12:50
'najlepsza na Youtub
Zgłoś
DwOOruch 2010-02-22, 14:09 1
@mystiqe3
ale to jest aktorka
Ty się wypinasz a ona ma beke na Kamczatce

NIE KLIKAJ!
Zgłoś
mystiqe3 2010-02-22, 19:18
Może i masz racje co do globalnego ocieplenia bo sama także wiem że to chwyt reklamowy by duże firmy mogły na ludziach zarobić kasę. Ale napewno to co sie dzieje to sa tzw.zmiany klimatu.Po za tym nie jestem głupia bo nie mam zwyczaju mówić o czymś o czym nie mam pojęcia.A skoro kładziesz chuja a jak widze jesteś kobietą to bardzo mi przykro.W Polsce jest ciężko ale może za granicą znajdziesz jakiegoś taniego chirurga
Zgłoś
U................s 2010-02-22, 19:18
Kamczatka kurwa.
Zgłoś
jankol 2010-02-22, 20:49
"[...] suty dęba stoją [...]
Zgłoś
d................a 2010-02-22, 21:03
@mystiqe3 - powiem tylko tyle - cudzysłów w mojej wypowiedzi oznacza CYTAT, to tzw. zasady interpunkcji i p.s. nie twierdzę, że jesteś głupia. Wiem, że to off top, ale musiałam, wybaczcie ;p
Zgłoś
LOADING... 2010-02-22, 22:38
Zimno jak skurwysyn taka prawda, suty deba stoja a ja mam ... ZAJEBISTA CZAPKE

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
CJ 2010-02-23, 0:22
mystiqe wzięła Barbarę zbyt na serio co nie zmienia fakty że BASKA ołnuje pozytywnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów