📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak się w tym kraju reprezentuje biedę
Rysio - wez ty idz w chuj z tym swoim przeslaniem o biedzie, dzielni itp itd.
Byłeś burakiem, jesteś burakiem i zdechniesz burakiem ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Byłeś burakiem, jesteś burakiem i zdechniesz burakiem ...
burak to Tede on sie tym bawi ;/ o co wam chodzi z tym sprzedawaniaem robi cos dobrze wiec zarabia ma prawo do tego... nie przepadam za nim ale jak widze takie komenty to mnie chuj strzela ;/ prawda jest taka ze to Wy jestescie ludzmi reprzentujacymi biede, ale umysłowa wezcie lepiej pougniatajcie plasteline, wystrugajcie cos w mydle albo cos namalujcie. a hipokryci to Wy nie potrafiacy nic a krytykujacy cos niebanalnego
Ktoś kto słucha HH reprezentuje biedę umysłową z zasady... A ci którzy kupują oryginalne płyty takich "artystów" i (o zgrozo!) kupuje jakieś ich koszulki za 99,00 zł bo taka jest moda jest na samym dnie!
A co do biedy, biedni ludzie często imprezują- więcej sary na alko idzie.
Peja powiedział "reprezentuję biedę, bo się z niej wywodzę"
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
A co do biedy, biedni ludzie często imprezują- więcej sary na alko idzie.
Peja powiedział "reprezentuję biedę, bo się z niej wywodzę"
Włącz sobie i posłuchaj.
Pamiętaj tylko że "posłuchać" nie zawsze znaczy "usłyszeć".
Fenomen - sensacja.
Włącz sobie i posłuchaj.
Pamiętaj tylko że "posłuchać" nie zawsze znaczy "usłyszeć".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów