Pan był chyba zbyt pewny siebie i się mocno przeliczył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Grappling często pozwala zwyciężyć osobie, która na pierwszy rzut oka powinna przegrać.
Przyaktorzył bo liczy że da mu dupy ... sprytne posunięcie
Zajebał bym kurwie na ryj i po planach z duszenia
Problem w takich ustawionych walkach z babą jest taki, że ta idiotka zawsze pójdzie na 100% a facet będzie się hamował by jej krzywdy nie zrobić XD
SkoPio1 napisał/a:
Mój boże, kiedyś się na to po prostu mówiło: zapasy.
Nigdy się tak nie mówiło, chyba że ze sportem masz tyle wspólnego co z myśleniem
...
Miałem ze 3 razy przyjemność ćwiczyć z podobną dziewczyną w takiej formule i bardziej to była walka z erekcją we własnych spodniach niż z nią. Ale fajnie było, polecam wszystkim.
bury22 napisał/a:
Nigdy się tak nie mówiło, chyba że ze sportem masz tyle wspólnego co z myśleniem
...
widze jesteś już po pierwszym treningu, jak tam kupione już każda cześć garderoby manto a nie sorry teraz fajterzy noszą pitbulla
Ryju1983 napisał/a:
A tam od razu duszenie. Sztachną się pierogiem i odleciał.
pewnie zadusiła go smrodem starej makreli z warg sromowych
Przecież mógł jej wyjebać w tej wystawiony ryj i koniec. Rozumiem, że dla tego pijanego chłopaczyny to była tylko zabawa, ale dla kobiet i ich feministycznego niedorozwoju to było dla niej na poważnie. Szkoda tylko, że takie zderzają sie z rzeczywistością kiedy dochodzi do realnych napaści gdzie przeciwnik idzie na serio i łamię dziewczynę w dwie sekundy., i potem jest wielki szok, że jednak nauki biologiczne to nie "postępowa" fikcja tylko brutalna rzeczywistość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów