📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tu się nie ma co śmiać; kto po wódzie nie odkrył prawdy że ziemia wiruje z prędkością ponad 1600 km/h ten nie zrozumie
Halman napisał/a:
tu się nie ma co śmiać; kto po wódzie nie odkrył prawdy że ziemia wiruje z prędkością ponad 1600 km/h ten nie zrozumie
Po maratonie miewałem podobnie, droga z baru do domu około 500 metrów a mnie ciaglo do tyłu
godzina drogi
La puta borracha.
Skrzywienie kręgosłupa: lordoza, skolioza, kyfoza, alkoholowa chujoza
zwierzak30 napisał/a:
La puta borracha.
matek87 napisał/a:
Puta czyli kurwa
"Borracha" czyli pijana.
Po polsku to chyba będzie "Pijana kurwa".
dadar123 napisał/a:
Skrzywienie kręgosłupa: lordoza, skolioza, kyfoza, alkoholowa chujoza
Silne odchylenie lewicowe.
A to wszystko przez butelkę w lewej ręce... Gdyby trzymała ją w prawej, z pewnością by utrzymała równowagę.
Fajna z nogi
Ciężka ta torebka. Pewnie kilo miedzi targała. Albo już po deskoterapią... Tyle pytań, zero odpowiedzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów