Philadelphia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Philadelphia
czarne zabija czarne - to nie rasizm więc jest ok
W opisie zobaczyłem słowo black i mi serce z wrażenia stanęło. Na szczęście chodziło o włosy.
Pani?Pana? Coś ci się pomyliło
Przecież to diabeł pojawia się nagle strzela z tipsa w mambe aż iskry poszły i nikt jej nie widzi prócz kamerek z paranormal avtivity
Zobaczcie na ostatnie ujęcie, jaki tam syf na ulicy. To już jest równia pochyła dla tego miasta/kraju.
FanatiCS napisał/a:
Zobaczcie na ostatnie ujęcie, jaki tam syf na ulicy. To już jest równia pochyła dla tego miasta/kraju.
Oj weź się. Śmiejesz się z brudu u nich, a ja, rodowity kurwa mac warszawiak mam dzikie wysypisko części od samochodów, jakieś plastiki, opony i inne gówno z kilometr od domu.
I wyziewy z jebanych oczyszczalni, jebie jak dobrze wiatr daje na jakieś 2km.
Takze ten.
Qrwa świat schodzi na psy
Zawsze uważałem, że murzyni są postrzeleni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów