📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Widać od razu murzyńskie wychowanie
Brakuje tylko żeby jej zgasili światło bo tego głosu słuchać się nie da
Ale tak pozatym to reakcja prawidłowa masz piwko za materiał
Brakuje tylko żeby jej zgasili światło bo tego głosu słuchać się nie da
Ale tak pozatym to reakcja prawidłowa masz piwko za materiał
Te pohukiwania pozostałych orangutanów...
Wiemmze obrazę małpy, ale to coś zachowuje się i derze mordę jak szympans podczas godów. Powinni znaleźć ładną klatkę bo jeszcze się rozmnoży.
Ale brudne kudły, ostatni raz myte w wodach płodowych.
Sakura to pewnie po mężu Japończyku....
shoe5maker napisał/a:
Ale brudne kudły, ostatni raz myte w wodach płodowych.
Zwykła peruka tudzież frędzle z mopa, zależnie od majętności.
Obsługa powinna pod ladą mieć zawsze luzem kilka bananów, jakby rzucili je na podłogę w takiej sytuacji to by się nimi od razu zainteresowała, a wtedy łatwo można by ją poskromić. Widziełem nie raz ten numer na filmikach, zawsze działa.
W dzisiejszych czasach ochroniarze oraz policja powinna mieć w podstawowym wyposażeniu dodatkowo knebel...
Jebane gówno z mopem na łbie. Nikt by do nich nic nie miał jak by się zachowywali jak normalni ludzie i wszystkich nie atakowali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów