📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up - to pijawka. Wiele tropikalnych gatunków pijawek żyje w wodzie i podczas mycia twarzy, kąpieli lub pływania może wpłynąć do nosa. A są też takie kurewskie gatunki pijawek, które w wilgotnych lasach żyją na drzewach i z nich spadają na ludzi i inne zwierzęta, a potem przysysają się np. na plecach lub szukają naturalnych otworów.
I teraz hyc do rosołku po guangdońsku.
-Ernest Hemingway
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
o rzesz kurwa ja pierdolę!!! Te nożyczki prawie całe mu włożył. Co to jest i dlaczego tego nie chcę?
AAA to z POLSKI filmik, wyraźnie słychać w 00:57 jak mówi ,,JEZUS MARIA’’
Ależ żywotny ten stolec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów