Cytat:
Kierujący Kawasaki 40 letni mieszkaniec gminy Dobrzyń nad Wisłą i pasażerka jednośladu trafili do szpitala. Kobieta doznała poważnych obrażeń. Policja ustaliła, że oboje kierujący byli trzeźwi
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sorry Winnetou, ale tu ewidentnie kierowca samochodu zj🤬. Nawet z tej perspektywy widać było, że było ich widać.
Ten na czerwonym p🤬docyklu będzie wracać do domu tak ostrożnie jak nigdy wcześniej
Jakby kierowca renówki przycisnał to pewnie by zdążył . no ale tam nie ma czym przycisnąć . rzadkie przypadki że moc jednak pomaga .
R................N
2023-06-09, 18:14
No to kierownik puszki narobił sobie bigosu, jeśli pasażerka ma uraz kręgosłupa, to będzie wysokie odszkodowanie a nawet dożywotnia renta z konta sprawcy. Niestety znam taki przypadek.
Paszczaku napisał/a:
Jakby kierowca renówki przycisnał to pewnie by zdążył . no ale tam nie ma czym przycisnąć . rzadkie przypadki że moc jednak pomaga .
Jak masz czym, to przyciśnij na takim zakręcie. Tylko koniecznie to dla nas nagraj
motylekwbrzuchu napisał/a:
Ten na czerwonym p🤬docyklu będzie wracać do domu tak ostrożnie jak nigdy wcześniej
Najlepiej po chodniku albo ścieżce rowerowej
To fajny przykład tego jakim zjebem trzeba być, żeby jeździć na motorze. Nie mają znaczenia umiejętności i sprzęt. Polacy nie potrafią jeździć niczym, notorycznie wymuszają pierwszeństwo i tylko auto daje radę nas chronić. Moją koleżankę zabił kierowca, który wjechał na skrzyżowanie na czerwonym - jechała wolno ok35-40 km/h wg. policji. Niestety upadła tak niefortunnie, że złamała kręgosłup i jedno z uszkodzeń odcięło dopływ krwi do mózgu. U nas po prostu nie ma warunków na jazdę maszynami, które w żaden sposób nas nie chronią, bo to, że jakiś c🤬j wyjedzie prosto pod koła to tylko kwestia czasu. Ja niemal codziennie mam akcję, że jadę rondem autem i jakaś p🤬da wp🤬la mi się pod koła nawet nie skręcając tego zj🤬ego ryja, żeby sprawdzić czy coś jedzie tym rondem. To samo piesi, wp🤬lą się pod ciężarówkę - bo mają pierwszeństwo. C🤬j, że zginą, ale mają pierwszeństwo. Ktoś kto wyjeżdża na polskie ulice na motorze jest po prostu sp🤬olony bo ufa, że inny Polak go nie zabije, a chyba w gorszym miejscu zaufania umieścić się nie da.
Arashi91 napisał/a:
To fajny przykład tego jakim zjebem trzeba być, żeby jeździć na motorze. Nie mają znaczenia umiejętności i sprzęt. Polacy nie potrafią jeździć niczym, notorycznie wymuszają pierwszeństwo i tylko auto daje radę nas chronić. Moją koleżankę zabił kierowca, który wjechał na skrzyżowanie na czerwonym - jechała wolno ok35-40 km/h wg. policji. Niestety upadła tak niefortunnie, że złamała kręgosłup i jedno z uszkodzeń odcięło dopływ krwi do mózgu. U nas po prostu nie ma warunków na jazdę maszynami, które w żaden sposób nas nie chronią, bo to, że jakiś c🤬j wyjedzie prosto pod koła to tylko kwestia czasu. Ja niemal codziennie mam akcję, że jadę rondem autem i jakaś p🤬da wp🤬la mi się pod koła nawet nie skręcając tego zj🤬ego ryja, żeby sprawdzić czy coś jedzie tym rondem. To samo piesi, wp🤬lą się pod ciężarówkę - bo mają pierwszeństwo. C🤬j, że zginą, ale mają pierwszeństwo. Ktoś kto wyjeżdża na polskie ulice na motorze jest po prostu sp🤬olony bo ufa, że inny Polak go nie zabije, a chyba w gorszym miejscu zaufania umieścić się nie da.
Ale się zesrałaś. Z domu od rodziców nie wychodź nawet po bułki do piekarni
Ja czekam na filmy z widlarzami, na pasach ni h🤬ja ,nawet nie hamują przed przejściem.
Najważniejsze, że nic się nie stało kierowcy Renault .
Dobrze tym k🤬om na motorku zap🤬lają że nic nie zdążysz zrobić
Te jednośladowe gówna powinny mieć zakaz poruszania się po publicznych drogach
Paszczaku napisał/a:
Prościej było ustąpić pierwszeństwa.
Sadek90 napisał/a:
Jak masz czym, to przyciśnij na takim zakręcie. Tylko koniecznie to dla nas nagraj
Masz szczęście, że zapomniałem co chciałem napisać.
Chlorokauczuk i piwo zrobiło robotę.