Żeński SWAT z Chile
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Żeński SWAT z Chile
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Panie policjantki na ćwiczeniach
To wygląda na jakieś zawody a nie ćwiczenia
To wygląda na jakieś zawody a nie ćwiczenia
Tak. Czterodniowe zawody jednostek specjalnych policji organizowane w Dubaju.
"BĄDŹ ŚWIADKIEM
RYWALIZACJI ŚWIATOWEJ ELITY"
"S.W.A.T. (Special Weapons and Tactics). To jednostki świetnie wyszkolonych funkcjonariuszy policji do zadań specjalnych (m.in. zwalczanie terroryzmu, ochrona VIP-ów, odbijanie zakładników)"
Weźcie pod uwagę, że to najlepsze z najlepszych, elita.
Takafura, chyba ciebie jakaś baba projektowała Właśnie o to tam chodziło, by współpracowały i odrobinę ruszyły bańką, a nie o bezmyślny zjazd w dół.
Tyrolka w sumie okazała się pułapką. Coś mi sie wydaje że kobieta ją projektowała bo to pierwsza na świecie tyrolka bez różnic poziomów na starcie i mecie...
To ja już wolę żeby mnie dasilvy nożem łeb ucięli niż te baby miały mnie ratować. I tak śmierć pewna tylko baba jak zwykle coś odpierdoli.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Tak. Czterodniowe zawody jednostek specjalnych policji organizowane w Dubaju.
Ufff... to dobrze, że potwierdziłeś moje domysły.
Jak zawody a nie ćwiczenia to oznacza, że są w pełni przygotowane
Czyli prawidłowa na ćwiczeniach/zawodach.
Widocznie projektował ją ktoś, kto się zna na specyfice zawodu.
Gdyby to były POKAZY, to miałbyś rację.
pewnie Panowie ich wybierali i wybrali "slaufy" i myślały, że to będą zawody z ciągnięcia... a tu przed ciągnięciem trzeba się było pogimnastykować
kiedyś na tvn puszczali zmagania miast, podobny kabaret
Takafura napisał/a:
Tyrolka w sumie okazała się pułapką. Coś mi sie wydaje że kobieta ją projektowała bo to pierwsza na świecie tyrolka bez różnic poziomów na starcie i mecie...
tyrolka była normalna. Dvpska dała ta gruba na przedzie, bo nie odbiła się i błyskawicznie ją wyhamowało. A jak ją wyhamowało, to następne również. Jakoś tam się poprzepychały i ostatcznie grubą wepchnęły na drugą stronę, same zaś utknęły.
Potem zaczęła się panika, bo zamiast puścić się i rozpocząć próbę od początku na spokojnie, to wisiały bezmyślnie czekając na cud.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów