Leeds, kalifat Brytyjski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Leeds, kalifat Brytyjski
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
You can't park here
Powinni rozwiązać policję.
Tylko brutalna siłą na ulicy doprowadziłaby do sprawiedliwości na świecie. Tak jest w królestwie zwierząt i jest dobrze
Tylko brutalna siłą na ulicy doprowadziłaby do sprawiedliwości na świecie. Tak jest w królestwie zwierząt i jest dobrze
nie to, że je bronię ale słupkie są wysuwane, zaparkowały i jest efekt... i żadnych uszkodzeń zderzaka z przodu
Dziurawce pokazały, że ich "ajkiu" jest na równi z przybyłymi "refjudżis".
Po wczorajszej akcji w Niemczech testowały czy słupki się wysuwają, test zdany w 100 %
Ronin69 napisał/a:
nie to, że je bronię ale słupkie są wysuwane, zaparkowały i jest efekt... i żadnych uszkodzeń zderzaka z przodu
No właśnie o to chodzi że przecież te wysuwane słupki nie są ot tak sobie w losowym miejscu tylko są elementem całego płotku który tylko ślepy by nie zauważył.
Nagrywający się śmieje...
Ale zaraz dostanie ze trzy lata z paragrafu o sianiu nienawiści, seksizmu i rasizmu...
Ale zaraz dostanie ze trzy lata z paragrafu o sianiu nienawiści, seksizmu i rasizmu...
pfefe napisał/a:
No właśnie o to chodzi że przecież te wysuwane słupki nie są ot tak sobie w losowym miejscu tylko są elementem całego płotku który tylko ślepy by nie zauważył.
słupki są wysuwane, zapewne było tak że przejechał ktoś kto miał możliwość opuszczania automatycznego słupków a one jechały za nim i... słupki przepuściły tylko jeden samochód i zaczęły się podnosić kiedy one najechały. Kiedyś miałem identyczną sytuację tyle że ja jechałem pierwszy.
I jak ma być bezpiecznie?
Z taką policją nie trzeba przestępców
Pojebane są te wyskakujące słupki. Widziałem filmik jak kobieta najechała na taki słupek wyskoczyła jak oparzona bo dziecku na tylnym siedzeniu coś się stało.
W cywilizowanych krajach stawia się zwykłe ZNAKI !
W cywilizowanych krajach stawia się zwykłe ZNAKI !
Zaraz kata nie będzie 😀
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów