📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdole znowu będzie polityczne pierdzenie.
Oj tam, nie będzie politycznego pierdolenia.
Wystarczy zacisnąć pasa na szyi tuska. A temu, kto to zrobi będą pomniki stawiać.
Wystarczy zacisnąć pasa na szyi tuska. A temu, kto to zrobi będą pomniki stawiać.
Nap Limak napisał/a:
Myślisz że to coś zmieni ? Przyjdzie inna menda i będzie tak samo albo gorzej
@up Lubię czasami pierdolić
Na stos Istvan
István Báthory napisał/a:
Lubię czasami pierdolić
to zadzwoń do przyjaciela albo innego kolegi
Z każdym zdaniem wypowiedzianym przez tego małego schizofrenika z opozycji przekonuje się że z dwojga złego jednak Tusk lepszy.
tak przy okazji za kadencji Tusia dlug publiczny wzrosl od 300miliardow zlotych
O wlasnie o to chodzi.
Trzeba w internetach wiecej komixow pisac, premier w koncu zrozumie ze to on jest sluga narodu.
Trzeba w internetach wiecej komixow pisac, premier w koncu zrozumie ze to on jest sluga narodu.
Jak ma coś się zmienić skoro od wielu lat w rządzie jest non stop lewica. Wszystkie lewicowe partie są takie same i się tylko wymieniają krzesłami. Może czas dać szansę prawicy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów