📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To nie był Xi Pong tylko Low Ping, to po pierwsze.
Po drugie hartują go przecież xp
Po drugie hartują go przecież xp
kwas79 napisał/a:
To nie woda ...
Hutnikiem nie jestem, to się nie wypowiem czym go polewają.
Jak masz jakieś sugestie jaką substancją go polewali (olejem, czy też inną substancją ochronną), to napisz
I to jest prawdziwy twardziel przy robocie! Szacunek, a nie podśmiechujki sobie robić, moi drodzy!
Przypomnial mi sie filmik z Harda, jak jakis pedal wkladal drugiemu lutownice w dupe. Spodziewalem sie wiecej po tym wyskakujacym precie
noga sie powinie to będzie mial długi kolczyk w dupie
kwas79 napisał/a:
To nie woda ...
Zwykła woda, polany w ten sposób nawet w przypadku ewentualnego dotknięcia gorącego kęsa stali nie poparzy się bo nic mu się do skóry nie przyklei. Wiadomo, że działa to jedynie ułamek sekundy, ale działa.
Znawca_Cipek napisał/a:
Spodziewalem sie wiecej po tym wyskakujacym precie
Zawsze możesz się tam wybrać i nadstawić dupy.
A teraz niech narzekają ci co muszą w klimatyzowanym biurze pracować xD
gdyby używał chińskiego stroju ochronnego, już dawno byłby kupą popiołu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów