Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dajmy na to, że ruscy wygrają wojnę i zaczną okupację. Przecież tam będzie taki burdel i chaos, że Izrael to przy tym pikuś a CIA regularnie bojownikom będzie podrzucać broń i materiały wybuchowe. To ma szanse powodzenia jak Afganistan. Na chuj komu ta wojna?
Ja nie wiem skąd na tej stronie biorą się tacy odklejeni ludzie od rzeczywistości, by nie widzieć tego że to nie jest Ukraina... A to nie ruscy ale okey z piwnicy pewnie nie wychodzicie to i trudno wam się kojarzy Nie pisze tego złośliwie ale zaskakują mnie czasami tutaj takie komentarze z dupy jakby się nawet filmiku nie odpalało.
a ty masz flage okupantow
a co, ukraince ci kibel blokują w lokalu socjalnym?
Ja nie wiem skąd na tej stronie biorą się tacy odklejeni ludzie od rzeczywistości, by nie widzieć tego że to nie jest Ukraina... A to nie ruscy ale okey z piwnicy pewnie nie wychodzicie to i trudno wam się kojarzy Nie pisze tego złośliwie ale zaskakują mnie czasami tutaj takie komentarze z dupy jakby się nawet filmiku nie odpalało.
Dokładnie, żółtek mógł nie siadać za kierownicę jak nie wie jak się prowadzi.
Może nie zauważyłeś, że temat o Ukrainie ma wyłączone komentarze. No to się ludziska produkują w innych tematach. Czy to jest aż takie trudne do pojęcia?
Jacy okupanci? Izrael to ziemia Żydów, a jak się Arabom nie podoba to won do siebie.
Israel to ziemia zydów ? ale ty jestes przygłupawy
żydzi pochodzą z terenów ówczesnej ukrainy części polski i rosji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów