📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ten trzymający się za swój pusty łeb powiedział do tego piszczącego jak ruchana koza żeby zamknął mordę i więcej się nie odzywał bo zaraz odłożą kije i wyjmą maczety
chłop ktory go bije to klient a ten bity doradził mu zły kolor farby na sciane do salonu ... a głupi ma za soba wzorniki
Coraz bardziej postępowi ci Francuzi.
Ehh panowie panowie... Kolega z sofy pierdolił coś o zaletach chowu wsobnego jak to mu ojciec powtarzał że nigdy nie żałował podobnie jak dziadek. Na to ten z boku kapną się że kolega jednak chce z powrotem siostrę bo warta więcej niż koza i poprosił by mu oddali. Koza, co nie dziwi, bała się jego zdeformowanego ryja a siostra znała od kołyski gdy Abdul ukończył 5 lat. Na to panowie połapali się że samica nie jest dziewicą, coś tam pierdolił że to dlatego świszcze na wietrze i kazał im kulturalnie wypierdalać. Piszczenia nie rozumiem...
Jest na sali jakiś tłumacz niemieckiego ?
Z tego co zrozumiałem, jest to kłótnia inżynierów. Ten siedzący twierdzi, że tylko prąd zmienny powinien być wykorzystywany we współczesnej energetyce, wymienił kilka jego zalet, ale w momencie kiedy obraził Edisona tamci się wkurwili i zaczęli go okładać krzycząc, że jaranie się Teslą to pedalstwo a zmienna wartość natężenia to ciota i chuj. Więcej niestety nie rozumiem, znam tylko podstawowy francuski.
ntrk napisał/a:
i tak się powinno rozmawiać z prawakami
Oj, rodzice prawaki kazali posprzątać pokój przed wyjściem na pseudo protest o jebaniu pis? XD
W krótkim tłumaczeniu.
Ten z pałą do tego piszczącego.
O ty skurwysynu, zjadłeś ostatniego czypsa za to cię zabije.
Ten z pałą do tego piszczącego.
O ty skurwysynu, zjadłeś ostatniego czypsa za to cię zabije.
Takie są te allahowe pojeby .Nie myślisz jak my to wpierdol albo śmierć. Głupia Francja i Niemcy teraz przez lata będą się męczyć z tymi czubkami , dobrze im tak .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów