📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość już z daleka widział późne żółte i się wjebał z premedytacją na czerwonym, sam bym tak samo z niego bekę cisnął bo tajniaki są wszędzie i trzeba być kretynem żeby o tym nie myśleć. Chuj z psami co gonią za przejechanie na żółtym bo to oczywiste naciąganie statystyk bo rzadko kiedy da się wtedy zatrzymać bez gwałtownego hamowania co oczywiście też jest niedozwolone.
Przejazd na czerwonym to niebezpieczne zachowanie i godne potępienia, natomiast śmiech autora jest poprostu poniżej jakiegokolwiek poziomu. Nic tak nie cieszy typowego buraka jak pech i nieprzyjemności drugiego człowieka
No tak, największe szczęście to jak drugiemu Polakowi jest gorzej...
Ostatnio też wyłapałem mandat od tajniaków w BMW. Kurwa, naprawdę ciężko ich zobaczyć
Detroit, to Wrocławskiwrzód na dupie a Policja z tymi blachami, to już armagedon...
HenrykS. napisał/a:
Jeśli ktoś rozpozna tego spedalonego czereśniaka z kamerką, to niech mu wyjebie extra dodatkowego kopa w rudy łeb ode mnie.
Podpowiadam: Samochodoza
A ja tam jestem za kasowaniem takich nieśmiertelnych chojraków... Od wielu lat korzystam z drogi krajowej o natężeniu ruchu ok. 1000 aut na godzinę, przed modernizacją ginęła w okolicy 1 osoba tygodniowo, setki wypadków i stłuczek w ciągu roku. Zabić mnie chciano kilkanaście razy, przeżyłem nawet staranowanie przez TIR-a ( wyprzedzał na ciągłej w terenie zabudowanym). To jest jedna wielka loteria nawet jak się jedzie przepisowo, bo wyjebie w ciebie pijany, naćpany lub zmęczony...
Więc chuj w dupę przelatującym 100-tką na mocno pomarańczowym.
Więc chuj w dupę przelatującym 100-tką na mocno pomarańczowym.
Pierdolone zakłamane kurwy! Policjant na służbie, który celowo ukrywa swoje oznakowanie urąga mundurowi. Ma go, kurwa, nosić z dumą, a nie się maskować! Co oni KGB? Navy Seals?! Na wypłaty, to pieniążków nie ma. Dzielnicowego to już od pięciu lat nie widzę na obchodzie, ale na dojebaną bawarę to pieniążki są! Oczywiście nasze pieniążki...
Filmik oczywiście gówniany i nie rozumiem co robi na tym portalu. Jestem tylko ciekawy kto ponosiłby odpowiedzialność gdyby policja spowodowała wypadek po wjeździe na skrzyżowanie na czerwonym świetle.
Jadę prawym moją f30 na szybkiej to mam ubaw:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów