18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
AbsolutnyBrakKarku 2023-01-07, 20:56 3
No te szare BMW cywilne mogą zmylić i podpuścić. Ale za przeginanie się należy choć oznaczenie dróg i nakazy są u nas debilnie zrobione.
Zgłoś
Payan 2023-01-07, 20:59 123
W chuj śmieszne, boki zrywać.
Zgłoś
alucard321 2023-01-07, 21:09 6
Bez kierunkowskazów zmienili pas. BMW jednak zobowiązuje bez względu na to kim jesteś
Zgłoś
nowynick 2023-01-07, 21:40 40
kto nigdy nie przejechał na dojrzałym żółtym niechaj pierwszy kabluje do straży miejskiej

PS reakcja tego pedała... dzisiaj kogoś, jutro ciebie...
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-01-07, 21:44 60
Jeśli ktoś rozpozna tego spedalonego czereśniaka z kamerką, to niech mu wyjebie extra dodatkowego kopa w rudy łeb ode mnie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Kici-Kici 2023-01-07, 22:04 2
pewnie nie raz było mu dane wypinać dupsko na tylnym siedzeniu tego auta - stąd je znał
Zgłoś
Critic4ll 2023-01-07, 22:10
A ja się tak zastanawiam za którym pojadą ;]
Zgłoś
Dżepetto 2023-01-07, 22:10 60
alucard321 napisał/a:

Bez kierunkowskazów zmienili pas. BMW jednak zobowiązuje bez względu na to kim jesteś

A w 16 sekundzie to co jak nie kierunkowskaz? Sobie kurwa okulary kup.
Zgłoś
Higaro 2023-01-07, 22:12
i z czego ryjesz jełopie, to mogłem byc ja
Zgłoś
KoniecZartow 2023-01-07, 22:13 6
alucard321 napisał/a:

Który film oglądałeś? Bo jeśli ten, to weź go zobacz raz jeszcze.
Zgłoś
NosaczPL 2023-01-07, 22:20 7
alucard321 napisał/a:

takich cybałów jak ty jest w hoj na tym sadolu największy to baronoturbina czy jak go tam zwą ! a ty zaraz po nim... psy normalnie kierunek wrzuciły....a ten co przejechał na czerwonym to mercedes więc o czym ty pierdolisz ?
Zgłoś
Kubaeinstein 2023-01-07, 22:23 14
nowynick napisał/a:

kto nigdy nie przejechał na dojrzałym żółtym niechaj pierwszy kabluje do straży miejskiej
PS reakcja tego pedała... dzisiaj kogoś, jutro ciebie...

Żółte jak żółte, im raczej chodziło o tego Mietka, który przejechał na czerwieni.
Zgłoś
Dżepetto 2023-01-07, 22:27 3
NosaczPL napisał/a:

takich cybałów jak ty jest w hoj na tym sadolu największy to baronoturbina czy jak go tam zwą ! a ty zaraz po nim... psy normalnie kierunek wrzuciły....a ten co przejechał na czerwonym to mercedes więc o czym ty pierdolisz ?

Jego już tu nie zobaczymy. Ban dożywotni po 13 latach sadistic.pl/uzytkownik/baronturbina,22445
Zgłoś
Brzęczyszczykiewicz 2023-01-07, 22:29 4
Na pewno z tej radości coś w majty wypuścił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów