📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wnioskuje ze policjant ktory zajebal mu kopa zostanie rozstrzelany ktorego przypadkowego dnia przed pobitego.
takie obijanie nawet do nieprzytomności czasami kogoś złamie, ale częściej tworzy twardszego skurwensena z którym predzej czy poźniej spotkać sie wypadnie na zakręcie..
I jak tu się nie wygadać, nikogo nie sprzedać. Jesteś konfident masz przejebane, nie chcesz mówić-masz przejebane. I tak nakręca się spirala przemocy.
Zaciął się i chcieli mu pomócz
Ciekawe jakby u nas sebów tak zaczęli przesłuchiwać
Puczysta napisał/a:
Co ty pierdolisz? Widać mało wiesz o świecie.
Ooo podróżnik się znalazł. Fawele to pewnie szczyt demokracji, technologii i ludzkich zasad. Pewnie tam na dziwki za dolara pojechałeś i tak chwalisz. Tylko wróć w całości z bagażem.
Matka wychowuje szkoła uczy policja Morduje!
alususs napisał/a:
Wam się wydaje że ten szczyl za darmo dostał?
Wam się wydaje że ten szczyl za darmo dostał? 0
Weź powtórz bo nie doczytałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów