📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BeardedBastard napisał/a:
Gdzie tutaj Rosjan widzisz? Chyba,że nie na temat koment no to tak...
Taką sytuację pierwszy raz widziałem w Rosji. Myślę, że to taka tradycja prymitywnych istot, mająca swe korzenie na wschodzie...
smc napisał/a:
Taką sytuację pierwszy raz widziałem w Rosji. Myślę, że to taka tradycja prymitywnych istot, mająca swe korzenie na wschodzie...
To jest jakiś Bałkański kraj nie Rosja....zobacz napis na video.
Maniecky napisał/a:
Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video
W Czarnogórze przed siedzącymi młodymi każda rodzina składa prezenty na kupę.
Świniak,skrzynka wódki,fanty,worek ziemniaków,ryżu,kaszy itd.
Widziałem na żywo takie weselicho,człowieku jak ja po tym doceniam Polskę
Niby Europa a jak doliny Hindukuszu jakiegoś.
Jak go już w dzień ślubu ręce swędzą, to wyobraźcie sobie ich miesiąc miodowy
u muzułmanów to nie jest takie oczywiste, kobieta jak pochodzi z dobrej rodziny nie pozwoli się źle traktować, bo jej krewni zajebią małżonka, oni się tam głównie znęcają nad kimś z gorszej rodziny, albo na przykład w arabowie nad służbą, poczytajcie sobie jak tam kobiety traktują służbę,
Skoro sobie na to pozwoliła żeby go znieważyć i nie pozwolili mu żeby jej oddał to znaczy że ma przejebane
Żadne Bałkany, nawet nie Bosnia. To Kazachstan albo inny gównostan.
Mister_Klex napisał/a:
Jak go już w dzień ślubu ręce swędzą, to wyobraźcie sobie ich miesiąc miodowy
A co mają go nie swędzieć? Głupia pizda ośmiesza go przed całą rodziną. A głupia, bo najwyraźniej niedostatecznie się znają, a pozwala sobie na takie głupoty. Szybko by ją oduczył jakby go nie powstrzymali idioci.
Raczej nie można napisać: I żyli długo i szczęśliwie!!! Nasuwa się pytanie: Czy Ona, jeszcze żyje?
EinsZweiPolizei napisał/a:
Większość bab, które są w domu bite, chcą być bite
kurwa, rzeczywiscie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów