📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EinsZweiPolizei napisał/a:
Większość bab, które są w domu bite, chcą być bite
Co ciebie też bił?
Już to widziałem kilka razy to jakieś pojebane zwyczaje które wkurwiają faceta nie wiem po co
Mors_Nigra napisał/a:
A co mają go nie swędzieć? Głupia pizda ośmiesza go przed całą rodziną. A głupia, bo najwyraźniej niedostatecznie się znają, a pozwala sobie na takie głupoty. Szybko by ją oduczył jakby go nie powstrzymali idioci.
Spokojna twoja rozczochrana.
Oduczy, oduczy i to juz zaraz po weselu
Tak mówiła twoja stara nim cię urodziła i praktykuje to nadal. Widać że myślenie nie jest twoja mocna strona.
Maniecky napisał/a:
Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video
To jest tamtejszy objaw dostatku w ich biedzie, a jakbyś doświadczył tamtejszej wschodniej gościnności nie wyśmiewałbyś tego...ale to trzeba sięgnąć poziom wyżej.
e tam uwno prawda, moja zawsze drze ryja
Maniecky napisał/a:
Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video
W rosji to chwalenie sie bogactwem
smc napisał/a:
Rosja to stan umysłu...
Tak, tak... z twoim stanem umysłu ewidentnie jest coś nie teges, skoro "Rosję" widzisz nawet tam gdzie jej nie ma. To schizofrenia czy mania prześladowcza ?
Jak nazywa się 60 minut z konkubentem? Bita godzina.
Nie wróżę im drugiego stażu
[ Dodano: 2024-11-12, 20:39 ]
Nie wróżę im długiego stażu, omyłeczka...
[ Dodano: 2024-11-12, 20:39 ]
Nie wróżę im długiego stażu, omyłeczka...
kruszymordziec napisał/a:
Złośliwa sucz!
Może to aranżowane małżeństwo, częste w tamtym regionie.
Teraz jeszcze nie zaliczyć nocy poślubnej i ten brak konsumpcji związku będzie powodem do unieważnienia małżeństwa.
To jak napluć "małżonkowi" w twarz, ale jedyny sposób, gdy nie chcesz wziąć ślubu, jednak można stracić życie lub urodę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów