Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Państwo młodzi
mocnymarcin5 • 2024-11-11, 21:13
Mąż nie może się doczekać, żeby spuścić swój pierwszy wpierdol żonie

dajesz dajesz nie pryestajesz
Zgłoś
Grzesmalik 2024-11-12, 7:36 1
EinsZweiPolizei napisał/a:

Większość bab, które są w domu bite, chcą być bite

Co ciebie też bił?
Zgłoś
Janko 2024-11-12, 8:09
Już to widziałem kilka razy to jakieś pojebane zwyczaje które wkurwiają faceta nie wiem po co
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-12, 11:05 1
Mors_Nigra napisał/a:

A co mają go nie swędzieć? Głupia pizda ośmiesza go przed całą rodziną. A głupia, bo najwyraźniej niedostatecznie się znają, a pozwala sobie na takie głupoty. Szybko by ją oduczył jakby go nie powstrzymali idioci.

Spokojna twoja rozczochrana.

Oduczy, oduczy i to juz zaraz po weselu
Zgłoś
Black_Hole 2024-11-12, 11:56

Tak mówiła twoja stara nim cię urodziła i praktykuje to nadal. Widać że myślenie nie jest twoja mocna strona.
Zgłoś
Krak 2024-11-12, 13:14
Maniecky napisał/a:

Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video

To jest tamtejszy objaw dostatku w ich biedzie, a jakbyś doświadczył tamtejszej wschodniej gościnności nie wyśmiewałbyś tego...ale to trzeba sięgnąć poziom wyżej.
Zgłoś
jarudzik 2024-11-12, 15:31

e tam uwno prawda, moja zawsze drze ryja
Zgłoś
Wiewór 2024-11-12, 16:44
Maniecky napisał/a:

Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video

W rosji to chwalenie sie bogactwem

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Kruchy777 2024-11-12, 17:32
ja swojej nie biłem i chyba dlatego przegrałem
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-11-12, 19:28
smc napisał/a:

Rosja to stan umysłu...

Tak, tak... z twoim stanem umysłu ewidentnie jest coś nie teges, skoro "Rosję" widzisz nawet tam gdzie jej nie ma. To schizofrenia czy mania prześladowcza ?
Zgłoś
kumak3 2024-11-12, 19:57
Ach ten wzrok kochającego męża 😆 oj będzie wpierdol w domu ,oj będzie 😆

Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-12, 19:59
Jak nazywa się 60 minut z konkubentem? Bita godzina.

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
szopen_rs 2024-11-12, 20:36
Nie wróżę im drugiego stażu

[ Dodano: 2024-11-12, 20:39 ]
Nie wróżę im długiego stażu, omyłeczka...
Zgłoś
mazga50 2024-11-12, 21:55
kruszymordziec napisał/a:

Złośliwa sucz!

Może to aranżowane małżeństwo, częste w tamtym regionie.
Teraz jeszcze nie zaliczyć nocy poślubnej i ten brak konsumpcji związku będzie powodem do unieważnienia małżeństwa.
To jak napluć "małżonkowi" w twarz, ale jedyny sposób, gdy nie chcesz wziąć ślubu, jednak można stracić życie lub urodę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów