Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wprowadzenie tych przepisów w naszym kraju, spowodowałoby fale samobójstw wśród szeryfów wideo amatorów.
Wprowadzenie tych przepisów w naszym kraju, spowodowałoby fale samobójstw wśród szeryfów wideo amatorów.
To źle?
Belgia - Dopuszczalne jest wykonywanie nagrań do celów prywatnych i domowych (bez możliwości ich publikowania bez zgody zainteresowanych), ale jeśli na nagraniu zostanie zarejestrowany np. wypadek i ma ono zostać użyte jako dowód, to inni uczestnicy zdarzenia powinni zostać o tym fakcie niezwłocznie poinformowani.
Widzisz gdzieś numer rejestracyjny, albo boczny tej taksówki? To nie jest żadne donoszenie, ani nic podobnego. Z takim podejściem najlepiej przeprowadź się do jednego z tych cudownych krajów na zachodzie i nie zawracaj dupy!
Belgia - Dopuszczalne jest wykonywanie nagrań do celów prywatnych i domowych (bez możliwości ich publikowania bez zgody zainteresowanych), ale jeśli na nagraniu zostanie zarejestrowany np. wypadek i ma ono zostać użyte jako dowód, to inni uczestnicy zdarzenia powinni zostać o tym fakcie niezwłocznie poinformowani.
Dzięki szeryfom amatorom bandyci drogowi nigdy nie znają dnia ani godziny. Nie mogą się czuć nigdzie bezpieczni i bezkarni.
Bardzo to pomaga niewydajnej i nieudolnej policji, który potrafi tylko suszyć z zaskoczenia na pustkowiach.
Jeśli oburza cię sprzedawanie bandytów drogowych na policję to po prostu znaczy, że sam nim jesteś bo uczciwy człowiek nie ma się czego obawiać.
- wyprzedzanie na przejściu dla pieszych,
- czerwone światło,
- przekroczenie prędkości.
i prawko idzie się jebać w 5 sekund.
osobiście nie jestem za donoszeniem i podpierdalaniem, ale tego złotówę bym utopił. przez takie nieodpowiedzialne kurwy giną ludzie...
Kurwa mać normalnie emocje takie jak na turnieju szachowym.
Dokładnie, w jednym i drugim przypadku odczuwają je ludzie inteligentni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów