Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze mnie zadziwiało, jakim cudem społeczeństwa posiadające bieżącą wodę, zmywarki, pralki itp. zamiast chociażby zamontować myjkę za 20zł obok kibla, wolą rozcierać gówno po dupie papierem i potem chodzić cały dzień z tak obsranym zadkiem.
Kwestia wychowania.
Moi starzy mi wpoili, że po każdym sranku trzeba dupe MYĆ. Chyba nie muszę mówić o wyższości mycia dupy po sraniu niż rozmazywaniu gówna papierem na dupie.
Teraz efekt tego taki, że jak nie mam gdzie dupy umyć to nie sram.
Bo gdy jeden kichnie to stu jest posranych ze strachu
Zawsze mnie zadziwiało, jakim cudem społeczeństwa posiadające bieżącą wodę, zmywarki, pralki itp. zamiast chociażby zamontować myjkę za 20zł obok kibla, wolą rozcierać gówno po dupie papierem i potem chodzić cały dzień z tak obsranym zadkiem.
Nie moj problem ze nie potrafisz uzywac papieru do dupy. Jakos nie mam problemow z wytarciem dupy po sraniu i nie chodze z brudna dupa jak ty to uwazasz
Nie moj problem ze nie potrafisz uzywac papieru do dupy. Jakos nie mam problemow z wytarciem dupy po sraniu i nie chodze z brudna dupa jak ty to uwazasz
Ale to prawda. Po wytarciu dupska papierem dupa nadal śmierdzi. Może mniej ale jednak specyficznie wanieje.
Serio sądzisz, że da się wytrzeć dupsko papierem tak, żeby było czyste? Naprawdę tak uważasz? A weź kiedyś rozetrzyj gówno w ręce i spróbuj papierem wytrzeć tak, żeby nie waliło. Powodzenia obsrańcu.
Serio sądzisz, że da się wytrzeć dupsko papierem tak, żeby było czyste? Naprawdę tak uważasz? A weź kiedyś rozetrzyj gówno w ręce i spróbuj papierem wytrzeć tak, żeby nie waliło. Powodzenia obsrańcu.
Tak to moze po kazdym pierdzie bede myl tylek bo tez dupa bedzie smierdziala?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów