📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Ale pojechałeś palaczom po rajtach
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jak nie ma co się lubi, to się ku*wa nie żebrze i nie jara cudzesów. Szlag mnie trafia, jak widzę tych wszystkich krzyworyjców sępiących fajki, browar albo flaszkę. Te gnoje potrafią tak jechać latami, wstawiając za każdym razem ściemę, że nam oddadzą albo postawią następnym razem.
@Basika063, to jesteś naiwna, jeśli wierzysz, ze oddadzą.
+15 do landu???
to siakaś strategia ekonomiczna czy rozbudowany farmville?
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
+15 do landu???
to siakaś strategia ekonomiczna czy rozbudowany farmville?
Sam mam kumpli co nie pracują i siedzą na dupie, na fajki czy alkohol nie mają i tylko piszą na gg bądź na telefon "Masz fajke" no kurwa rozumiem raz czy 2 razy dać ale nie kurwa 5 razy dziennie ci napisze.
WhyMe?, ale na smsy mają
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Widać ze dawno nikt ci wpierdol nie spuścił, a szkoda
Pozdrawiam,
Tyler.
są takie osobniki co nauczyli się palić a zazwyczaj ze sprzętu do palenia to posiadają mordę...bo kupować juz nie
to nic jeszcze są też tacy co piszą "siema idziesz na piwo ?" tak " a masz pieniądze???"
to nic jeszcze są też tacy co piszą "siema idziesz na piwo ?" tak " a masz pieniądze???"
Fajki kupuje tylko jak mało zioła w pobliżu a impreza się zaczyna.
Tak wiem, kazdy z was pali tylko czysciochy bez tytoniu. Kazdy z was jest takim jebanym krezusem jak snoop dog.
Tak wiem, kazdy z was pali tylko czysciochy bez tytoniu. Kazdy z was jest takim jebanym krezusem jak snoop dog.
Palę zawsze swoje, jak nie mam to zaciskam szczenę i nie żebrzę, chyba że mnie ktoś z własnej woli częstuje, to co będę odmawiał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów