18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
brylant1412 2011-04-26, 16:12 1
Ale pojechałeś palaczom po rajtach

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Basika063 2011-04-26, 16:47 20
Jak nie ma co się lubi, to się ku*wa nie żebrze i nie jara cudzesów. Szlag mnie trafia, jak widzę tych wszystkich krzyworyjców sępiących fajki, browar albo flaszkę. Te gnoje potrafią tak jechać latami, wstawiając za każdym razem ściemę, że nam oddadzą albo postawią następnym razem.
Zgłoś
aaduch 2011-04-26, 17:32 1
@Basika063, to jesteś naiwna, jeśli wierzysz, ze oddadzą.

"Nie jestem buntownikiem, choć niewiele mi się tu podoba."
Zgłoś
Zepsuty Padalec 2011-04-26, 17:33 25
Ok, zgadzam się, ale jak można do kurwy nędzy palić mentole?

'What kind of party is this? There's no booze and only one hooker.'
B.
Zgłoś
Tyler. 2011-04-26, 18:31 3
Ja tam pieprze te palenie, teraz fajki to narzędzie lansu dla 14 latków. Ani to pożytecznie dla kieszeni ani dla zdrowia, a tak dużo satysfakcji nie daje. No ok +15 do landu daje (o ile masz 14 lat)
Zgłoś
boocheno 2011-04-26, 18:51 6
@up
+15 do landu???

to siakaś strategia ekonomiczna czy rozbudowany farmville?

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
WhyMe? 2011-04-26, 18:52
Sam mam kumpli co nie pracują i siedzą na dupie, na fajki czy alkohol nie mają i tylko piszą na gg bądź na telefon "Masz fajke" no kurwa rozumiem raz czy 2 razy dać ale nie kurwa 5 razy dziennie ci napisze.
Zgłoś
aaduch 2011-04-26, 18:55
WhyMe?, ale na smsy mają

"Nie jestem buntownikiem, choć niewiele mi się tu podoba."
Zgłoś
c................6 2011-04-26, 18:55 1
No wreszcie przekaz! A nie, kurwa nie dość że im daję to jeszcze śmią narzekać że mentole. I chuj, że mentole, lubię je - i tak umrę na raka, nie ważne czy z jajami czy bez.
Zgłoś
think666 2011-04-26, 19:14 5
Nie palę.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Tyler. 2011-04-26, 19:15 18
mateyko44 napisał/a:

A ja powiem, że nie pale wiec wypierdalaj żydowska kurwo

Widać ze dawno nikt ci wpierdol nie spuścił, a szkoda

Pozdrawiam,
Tyler.
Zgłoś
łonder 2011-04-26, 19:32
są takie osobniki co nauczyli się palić a zazwyczaj ze sprzętu do palenia to posiadają mordę...bo kupować juz nie
to nic jeszcze są też tacy co piszą "siema idziesz na piwo ?" tak " a masz pieniądze???"
Zgłoś
B................k 2011-04-26, 19:41
Fajki kupuje tylko jak mało zioła w pobliżu a impreza się zaczyna.

Tak wiem, kazdy z was pali tylko czysciochy bez tytoniu. Kazdy z was jest takim jebanym krezusem jak snoop dog.
Zgłoś
D................r 2011-04-26, 19:59 3
Palę zawsze swoje, jak nie mam to zaciskam szczenę i nie żebrzę, chyba że mnie ktoś z własnej woli częstuje, to co będę odmawiał?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów