Papież Franciszek jest niezwykle skromny. Do tego stopnia, że zamiast samochodem jeździ autobusem. Kiedy tylko dowiedział się o tym jeden z polskich biskupów, na znak solidarności z papieżem też kupił sobie autobus
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bogaty arabski szejk wysłał swojego syna na studia do Europy. Po jakimś czasie syn pisze do niego:
- Tato, jest tu super, ale trochę mi głupio kiedy podjeżdżam pod uczelnię swoim lamborghini, podczas gdy koledzy z grupy i wykładowcy przyjeżdżają pociągami.
Po paru dniach przychodzi odpowiedź:
- Synu, nie martw się. Kupiłem ci pociąg.
- Tato, jest tu super, ale trochę mi głupio kiedy podjeżdżam pod uczelnię swoim lamborghini, podczas gdy koledzy z grupy i wykładowcy przyjeżdżają pociągami.
Po paru dniach przychodzi odpowiedź:
- Synu, nie martw się. Kupiłem ci pociąg.
Smutne, ale prawdziwe. Za rok biorę ślub i już trzeba załatwić klechę. Za usługę powiedział co łaska, ale nie mniej niż 1500. Chyba go pojebało.
tak prawdę mówiąc to jedna wielka mafia
Basco napisał/a:
Za usługę powiedział co łaska, ale nie mniej niż 1500. Chyba go pojebało.
Wiesz, w USC dostaniesz za 50zł i nie będziesz sponsorował dzieciojeba z dwiema lewymi rękami.
Ale niech zgadnę - pewnie kobieta chce kościelny
@Basco
@Bongman
Basco jest prawdziwym sadolem (jak w jakimś przerywniku na płycie Kazika):
- Czy jest DJ Killer?
- Pawełek wyszedł z pieskiem, wróci za piętnaście minut.
i większość tu takich mocnych w pysku na ekranie.
@Bongman
Basco jest prawdziwym sadolem (jak w jakimś przerywniku na płycie Kazika):
- Czy jest DJ Killer?
- Pawełek wyszedł z pieskiem, wróci za piętnaście minut.
i większość tu takich mocnych w pysku na ekranie.
@up all
Dziewczęta, gdzie ja napisałem że dam zarobić księdzu?
Napisałem, że tyle sobie krzyknął. I że go pojebało.
Eligurf, a Tobie to w ogóle nie wiem o co chodzi, masz jakieś kompleksy? Mały chujek? Czy kryzys wieku średniego?
Dziewczęta, gdzie ja napisałem że dam zarobić księdzu?
Napisałem, że tyle sobie krzyknął. I że go pojebało.
Eligurf, a Tobie to w ogóle nie wiem o co chodzi, masz jakieś kompleksy? Mały chujek? Czy kryzys wieku średniego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów