Nowa wersja Papieża T-1000
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hasta la vista, moherze!
A tyle razy podkreslal zeby mu pomnikow nie stawiac, zeby pozostac w ludzkiej pamieci, to teraz kurwy buduja pomnik na kazdym skwerze, no do chuja... Bardziej papiescy od papieza.
Skoll napisał/a:
A tyle razy podkreslal zeby mu pomnikow nie stawiac, zeby pozostac w ludzkiej pamieci, to teraz kurwy buduja pomnik na kazdym skwerze, no do chuja... Bardziej papiescy od papieza.
No ale Polacy to pojebany naród. Ci co wierzą to jak w Iranie. Nie dają sobie nic do zrozumienia, oni wiedzą lepiej.
nagrywają nowego Elektronickiego mordulca?
Mała kolekcja tych "dzieł sztuki" zalewających krajobraz:
źródło/więcej: facebook.com/media/set/?set=a.505465439506540.1073741831.2419618991902...
Dodam coś od siebie (jako niewierzący, ale dodam). Ludziom pewnie łatwiej jest wyłożyć kasę, niż postarać się zrobić coś dobrego, żyć godnie. Tak to już jest - szybka spowiedź, wrzucić pieniążki i już jestem czysty, mogę znowu być chujem, aż do kolejnej spowiedzi/zapłaty. No ale tego nauczyli ich sami przywódcy religijni łasi na forsę, więc co się dziwić. Poza tym jak papież mógł mówić o niestawianiu mu pomników, skoro sam je święcił za życia (tak, swoje własne)? Hipokryzja czy chodziło znów o kasę?
źródło/więcej: facebook.com/media/set/?set=a.505465439506540.1073741831.2419618991902...
Dodam coś od siebie (jako niewierzący, ale dodam). Ludziom pewnie łatwiej jest wyłożyć kasę, niż postarać się zrobić coś dobrego, żyć godnie. Tak to już jest - szybka spowiedź, wrzucić pieniążki i już jestem czysty, mogę znowu być chujem, aż do kolejnej spowiedzi/zapłaty. No ale tego nauczyli ich sami przywódcy religijni łasi na forsę, więc co się dziwić. Poza tym jak papież mógł mówić o niestawianiu mu pomników, skoro sam je święcił za życia (tak, swoje własne)? Hipokryzja czy chodziło znów o kasę?
Strasznie żenująca sprawa z tymi pomnikami. Coś siedzi w Polakach, że zamiast budować nowe parkingi, cokolwiek przydatnego to lepiej wywalić "takie coś". Teraz jest dla odmiany zalew nazywania ulic, rond, skwerów (wszystkiego kurwa) imieniem Lecha Kaczyńskiego.
Rozróby i innych wrażeń to sobie możesz poszukać na stadionie Legii w szaliku Lecha Poznań siurku.
Jarrt napisał/a:
Ból dupy czas zacząć:
JP2GMD
Rozróby i innych wrażeń to sobie możesz poszukać na stadionie Legii w szaliku Lecha Poznań siurku.
Quarez napisał/a:
Ruszam jutro z samego rana pisiaku.
Jarrt napisał/a:
Ruszam jutro z samego rana pisiaku.
Nie zapomnij zrobić zdjęć na harda ! Do odważnych świat należy...
Zarammoth,
Po kolei nazwy pomników:
- papież budka telefoniczna
- papież Leslie Nielsen
- papież Matrioszka
- papież ET
- papież Urban
- papież z bajki sąsiedzi
- papież głaszczący niewidzialne dziecko
Po kolei nazwy pomników:
- papież budka telefoniczna
- papież Leslie Nielsen
- papież Matrioszka
- papież ET
- papież Urban
- papież z bajki sąsiedzi
- papież głaszczący niewidzialne dziecko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów