Stop islamizacji europy. Jebać allaha.
Wszystko się zgadza ale powinieneś napisać jebać Mahometa a nie Allaha. Bo Allah to ten sam Bóg w którego wierzą chrześcijanie. tylko Mahomet jest kolejnym prorokiem więc poczytaj trochę jak masz się wypowiadać.
W końcu trzeba znać wroga.
@up jebanie kóz pomaga na katar? to chyba u arabów
Chciałeś błysnąć inteligencja, wyszło jak zwykle
Czytanie ze zrozumieniem to chyba 3 klasa podstawówki. Jak dotrwasz to Cię nauczą.
Jahwe i Allach dwa cwele,pedofile, zoofile. Weźcie te swoje święte gówna i wypierdalacie z Europy.
Wszystko się zgadza ale powinieneś napisać jebać Mahometa a nie Allaha. Bo Allah to ten sam Bóg w którego wierzą chrześcijanie. tylko Mahomet jest kolejnym prorokiem więc poczytaj trochę jak masz się wypowiadać.
W końcu trzeba znać wroga.
Kolego, według mnie napisałem dobrze, gdyż znajduję się w Polsce, a nie na wschodzie, więc słowo allah potocznie znaczy tyle co prorok mahomet i każdy wie o co chodzi. To, że chrześcijańscy arabowie używają allaha jako nazwa boga monoteistycznego to i tak chuj im w dupy bo ruchają kozy... W każdym bądź razie jestem deistom, a nie chrześcijaninem więc mi to koło chuja lata, jak zwał tak zwał, ale szanuję każdą CYWILIZOWANĄ religię.
Stay back 100 meters or you will be shotالبقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Kolego, według mnie napisałem dobrze, gdyż znajduję się w Polsce, a nie na wschodzie, więc słowo allah potocznie znaczy tyle co prorok mahomet i każdy wie o co chodzi
Nie, nie znaczy. Tłumaczenie się własną świadomą (!) ignorancją jest równoznaczne tłumaczeniu "piszeł bszydko i z błendami bo jezdem dyslegtykiem!"
W każdym bądź razie jestem deistom, a nie chrześcijaninem więc mi to koło chuja lata
Po pierwszym zacytowanym fragmencie śmiem podejrzewać, że nawet nie wiesz czym jest deizm. Deistą pewnie jesteś takim samym jak mnożący się w szkołach ateiści - nie wiem o czym mówię, ale mówię bo to 'trendy'. Poza tym - no właśnie: "deistą" - "jestem deistą". Nie "deistom". K*rwa.[/b]
Ten to już w ogóle dojebał do pieca.
@soqu1 umrzyj śmieciu jebany dziwko Allacha, sram na twoją wiarę synu kozy i ciapatego !
A tak poza tym to admin chyba zmienił regulamin co do ostrzeżeń.
Łosz, człowiek nie może swojego zdania jebnąć, bo zaraz znajdzie się jakiś pedał z uczelni humanistycznej/seminarium?, który już pewnie znalazł wymarzoną pracę na zmywaku w restauracji, który na wykładach miał o setkach religii, i który będzie wiedział lepiej. Jestem na polibudzie więc nie czuję potrzeby zgłębiania się bardziej w rzeczy, do których mnie nie ciągnie...